PAX JOLIE-PITT

Ožiljak na čelu otkrio je da sinu Angeline i Brada u nesreći nije stradala samo ruka

10.09.2024 u 21:50

Bionic
Reading

Fotografije snimljene posljednjih dana, na kojima Pax Jolie-Pitt pravi društvo svojoj majci na crvenom tepihu, otkrile su i ožiljak na čelu, a koji je posljedica nesreće u kojoj je krajem srpnja Pax sudjelovao sa svojim električnim biciklom

Nakon što je krajem srpnja doživio prometnu nesreću, koju je sam skrivio zabivši se svojim električnim biciklom u stražnji dio automobila koji je stajao na križanju dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo, 20-godišnji Pax Jolie-Pitt pod konstantnim je 'nadzorom' mame.

Po izlasku iz bolnice, gdje je proveo neko vrijeme kako bi se liječnici uvjerili da je s njim sve u najboljem redu, Angelina Jolie odlučila ga je ne ispuštati iz vida, pa joj on pravi društvo u svim njezinim aktivnostima.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Upravo on pratio ju je i u Kanadu, gdje je Angelina na tamošnjem filmskom festivalu u Torontu predstavila svoj najnoviji redateljski uradak 'Without Blood'.

Ožiljak je tu

Pozirajući fotografima sa sunčanim naočalama na licu, Pax je nehotice otkrio i poveći, još uvijek svježi ožiljak na lijevom dijelu čela koji je, očito, posljedica prometne nesreće u kojoj je sudjelovao.

Pax Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Arrush Chopra/NurPhoto/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim toga već smo imali prilike vidjeti i da mu je u nesreći stradala i ruka koju trenutno ima u ljubičastom gipsu. Poznato je da je Pax na svom električnom biciklu konstantno jurio ulicama Los Angelesa, ne zamarajući se time da na glavu stavi zaštitnu kacigu.

Da ju je nosio u trenutku nesreće, vjerojatno danas ne bi hodao s ožiljkom na čelu.