PROCURILI NOVI DETALJI

Ovo mu nije prva nesreća: Prije dva mjeseca sin Angeline i Brada već je 'skršio' Teslu

08.09.2024 u 10:04

Bionic
Reading

Pax Jolie-Pitt snimljen je proteklog vikenda, po prvi puta od izlaska iz bolnice, u društvu majke Angeline Jolie. Na ruci je nosio ljubičasti gips, podsjetnik na nesreću koju je doživio prije nekoliko tjedana sa svojim električnim biciklom, a sada su procurili novi detalji koji otkrivaju da Pax voli brzinu

Američki TMZ došao je u posjed snimke na kojoj se vidi kako se crni automobil marke Tesla zabija u kamionet parkiran ispred RED Studios Hollywood. Događaj je to od 19. svibnja u kojem je, kako se sada otkrilo, sudjelovao ni manje ni više nego 20-godišnji Pax Jolie-Pitt.

Nesreća se dogodila u kasnim noćnim satima i u njoj je Pax 'skršio' u potpunosti svoju Teslu, a njemu, na sreću, tada nije bilo ništa.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ni dva mjeseca kasnije Pax je ponovno imao nesreću, a ovoga je puta stradao njegov električni bicikl na kojem je često viđan kako juri ulicama Los Angelesa bez ikakve zaštitne kacige.

Podsjetimo, krajem srpnja Pax Jolie-Pitt se električnim biciklom zabio u automobil koji je na križanju stajao ispred njega, nakon čega je hitno hospitaliziran.

  • +3
Angelina Jolie i Pax Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema navodima iz policije, ali i hitne pomoći, Pax se po dolasku liječnika žalio na bol u kuku, a u bolnicu je prebačen zbog ozljede glave.

Jurnjava na biciklu

Ova nesreća dogodila se oko 17 sati na Los Feliz Boulevardu, što znači da je u prometu bio tijekom tzv. rush houra, odnosnu u trenutku u kojem ljudi idu s posla svojim kućama. Prema saznanjima policije, Pax je dojurio na svom biciklu do raskrižja i zabio se u stražnji dio automobila koji je, zbog crvenog svjetla na semaforu, bio zaustavljen.

U bolnici je proveo duže vrijeme, gdje je bio pod stalnim liječničkim nadzorom, a čini se, srećom po njega, iz svega je 'izašao' tek s ozljedom ruke.