ŽELI SAMO ANGELINU

Brad Pitt je očajan: Narušeni odnosi doveli do toga da ga sin ne želi ni vidjeti u bolnici

31.07.2024 u 20:23

Bionic
Reading

Već je godinama poznato da je Pax među prvima, od šestero djece, odbacio oca i stao na stranu voljene majke Angeline Jolie. Upravo zbog toga ne čudi što Brada Pitta ne želi vidjeti ni sada kada je zbog prometne nesreće završio u bolnici

Kako otkrivaju prijatelji bliski holivudskom glumcu, Brad Pitt je izvan sebe i očajan jer ne može stupiti u kontakt sa sinom Paxom, koji je završio u bolnici nakon što se svojim električnim biciklom zabio u automobil koji je stajao na semaforu i čekao zeleno svjetlo.

Budući da nije nosio kacigu, udario je i glavom, zbog čega je hitnom s mjesta nesreće prevezen u bolnicu. Tamo je uz njegov bolnički krevet i majka, Angelina Jolie, koja se ne odvaja od sina, iščekujući potvrdu doktora da je stabilno i da može biti pušten na kućnu njegu. Koje je točno ozljede pretrpio za sada nije poznato.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

No, ono što je poznato je da Pax nema nikakav odnos s ocem još od dobro poznatog avionskog leta iz 2016. na kojem je, navodno, Brad Pitt fizički ga napao i nakon kojeg je Angelina zatražila razvod.

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako sa sinom nema kontakt, Brad je, kao što bi i svaki roditelj bio, s pravom zabrinut zbog nesreće koja mu se dogodila.

'Brad se uzruja svaki put kada čuje da se netko od djece ozlijedio i osjeća se nemoćno jer ne može učiniti ništa. Htio je otići u bolnicu ili ga nazvati. Pokušao je to toliko puta, no djeca ne žele odgovarati na njegove pozive. Ruke su mu vezane', rekao je dobro upućeni izvor i dodao:

KAO VINO...

Uz ovakve fotografije Brada Pitta suludo je trošiti riječi

Pogledaj galeriju

'Za početak, Brad misli da Pax ne bi trebao voziti bicikl bez kacige. Trebao je biti u automobilu.'

Inače, Paxa je Angelina Jolie posvojila iz sirotišta u Vijetnamu kada je imao samo tri godine. Njegov stariji brat Maddox posvojen je iz Kambodže, a mlađa sestra Zahara iz Etiopije. Uz troje posvojene djece, Angelina Jolie i Brad Pitt imaju i troje biološke djece - Shiloh i blizance Knoxa i Vivienne.