PAX JOLIE-PITT

Hitno hospitaliziran: Sin Angeline Jolie i Brada Pitta doživio prometnu nesreću

30.07.2024 u 09:30

Bionic
Reading

Nakon što je u Los Angelesu doživio prometnu nesreću na svom električnom biciklu, sin Angeline Jolie i Brada Pitta, Pax Jolie-Pitt, hitno je prebačen u bolnicu

Kako donose svi svjetski mediji, nakon što se električnim biciklom zabio u automobil koji je na križanju stajao ispred njega, Pax Jolie-Pitt hitno je hospitaliziran. Ono što je najgore od svega je to da sin Angeline Jolie i Brada Pitta u trenutku prometne nesreće nije nosio zaštitnu kacigu na glavi.

Prema navodima iz policije, ali i hitne pomoći, Pax se po dolasku liječnika žalio na bol u kuku, a u bolnicu je prebačen zbog ozljede glave.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Naime, iz predostrožnosti, ali i straha liječnika da je zbog sudara možda doživio i manje krvarenje u mozgu, prevezen je u bolnicu, no prema najnovijem izvješću, stanje mu je stabilno i mogao bi uskoro biti otpušten na kućnu njegu.

Inače, 20-godišnjeg Paxa često se može vidjeti kako juri ulicama Los Angelesa na svom električnom biciklom i to uvijek bez kacige.

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova nesreća dogodila se oko 17 sati na Los Feliz Boulevardu, što znači da je u prometu bio tijekom tzv. rush houra, odnosnu u trenutku u kojem ljudi idu s posla svojim kućama. Prema saznanjima policije, Pax je dojurio na svom biciklu do raskrižja i zabio se u stražnji dio automobila koji je, zbog crvenog svjetla na semaforu, bio zaustavljen.