OSTAO JE BEZ OBITELJI

Brad Pitt je možda dobio pravnu bitku, no Angelinina pobjeda puno je važnija

08.06.2024 u 19:46

Bionic
Reading

Sudeći po situaciji posljednjih mjeseci, čini se kako Brad Pitt odavno nema nikakav odnos sa svoje šestero djece, a činjenica da još jedino blizanci Vivienne i Knox nisu punoljetni, te da još uvijek može barem donekle utjecati na njihov odgoj, jedino je što ga tješi

U Americi će se 16. lipnja obilježiti Dan očeva, a čini se kako Brada Pitta niti jedno od njegovo šestero djece neće toga dana nazvati niti ga se sjetiti. Prema svemu sudeći, stvari su odavno izmakle kontroli i dovele do toga da su djeca, koju ima s bivšom suprugom Angelinom Jolie, jasno dala do znanja na čiju su stranu stali.

Iako je 60-godišnji Pitt dobio nekoliko pravnih bitka protiv 49-godišnje Angeline Jolie, u borbi za vinariju Miraval, koju su zajedno kupili u Francuskoj, onu najvažniju bitku, da s djecom ima odnos o kakvom je sanjao, nije dobio, niti će.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Svi osim najmlađeg Knoxa odrekli su se javno očevog prezimena, a pitanje je dana kada će i on krenuti putevima starije braće i sestara, ali i blizanke Vivienne.

  • +14
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Ovo je iznimno uznemiravajuće. Ona je iskoristila djecu kao oružje protiv Brada... odvojila ih je od njega. Postoji točan redoslijed i obrazac kojeg se ona drži - svaki put kad on pobijedi na sudu, ona uzvrati nečim što ima veze s djecom', otkrio je izvor dobro upućen u cijelu situaciju.

Bivši supružnici borili su se za skrbništvo nad djecom od 2016., kada je Angelina pokrenula brakorazvodnu parnicu, nakon čega je bitka postala uistinu ružna.

POWER DRESSING

Prava mamina nasljednica: Vivienne Jolie od Angeline je naslijedila izgled, ali i stil

Pogledaj galeriju

U jednom trenutku Brad Pitt je čak i dobio zajedničko skrbništvo, no to nije ništa promijenilo. Bivši tjelohranitelj slavnog para, kako su otkrili sudski spisi, bio je svjedok mnogim situacijama, pa tako i onima kada bi Angelina ohrabrivala djecu da izbjegavaju oca prilikom njihovih susreta.