KAKVA MAJKA, TAKVE KĆERI

Odluka koju su donijele Zahara, Shiloh i Vivienne nije iznenadila Angelinu Jolie

03.06.2024 u 12:33

Bionic
Reading

Tijekom braka s Bradom Pittom, Angelina Jolie posvojila je troje djece, ali i rodila troje biološke. Nakon njihovog razvoda djeca su većinu vremena nastavila provoditi s majkom, a rezultati toga mogu se vidjeti danas, kada su gotovo svi stali na Angelininu stranu. Jedino se oko svega, barem za sada, nije oglasio najmlađi Knox

Pravne bitke između Angeline Jolie i Brada Pitta ne posustaju, baš kao ni odluke njihove djece. Kao bomba odjeknula je diljem svijeta vijest da je za 18. rođendan njihova najstarija biološka kći Shiloh angažirala i platila iz svog džepa odvjetnika te se odrekla očevog prezimena.

Na taj način distancirala se još više od oca, što je mnoge začudilo. Naime godinama je kružila priča da Brad Pitt jedino sa Shiloh ima dobar odnos, kao i da će se ona, kada postane punoljetna, preseliti kod njega. Ne samo da se to nije dogodilo, već mu je ovim potezom javno zabila nož u leđa.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ona je tako samo nastavila putem kojim je prije nje krenula njezina godinu dana starija sestra Zahara, koja je prilikom službenog ulaska u sestrinstvo, na fakultetu koji pohađa, otkrila da se zove tek Zahara Marley Jolie.

  • +2
Shiloh Jolie Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Millenium Dance/YouTube / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A istu stvar napravila je i najmlađa od sestara, 15-godišnja Vivienne, koja je svoj debi na Broadawyju, gdje je radila kao asistentica produkcije, odradila isto pod imenom Vivienne Jolie.

Iako nisu ni riječi javno izrekle na račun oca Brada, svojim su potezom jasno dale do znanja kakav imaju odnos s njim i na čijoj su strani u brakorazvodnoj parnici roditelja.

No zapravo ovakav potez ne bi trebao nikoga začuditi jer je slično njihova majka napravila kasnih 90-ih. Danas 49-godišnjakinja, Angelina Jolie kći je glumačkog para Marcheline Bertrand i Jona Voighta, koja je, baš kao i njezin brat James, ostala bliska s majkom, okrenuvši leđa ocu.

POWER DRESSING

Prava mamina nasljednica: Vivienne Jolie od Angeline je naslijedila izgled, ali i stil

Pogledaj galeriju

Odnos s Voightom bio je u potpunosti disfunkcionalan, što Angelina nije ni krila. Njezini su se roditelji rastali kada je imala tek šest mjeseci te je Marcheline sama odgajala djecu. Njihov otac bio je tek slovo na papiru, gotovo neprimjetan u njihovom odrastanju, a zajedno su se pojavljivali tek povremeno, na pokojoj filmskoj premijeri.

Iako je s ocem glumila u filmu 'Lookin' to Get Out' iz 1982., njihov odnos nikada nije postao normalan. Ponovno su snimali zajedno 2001. u filmu 'Lara Croft: Tomb Raider', a Angelina je tada otkrila da s ocem baš i ne komunicira.

Glumica je već tada za svoje glumačke angažmane koristila svoje srednje ime Jolie kao prezime, da bi u rujnu 2002. i službeno odbacila prezime Voight i postala Angelina Jolie.