SHILOH JOLIE

Otkriveno u kojem se trenutku kći Angeline i Brada i službeno odrekla očevog prezimena

31.05.2024 u 09:35

Bionic
Reading

Iako se pisalo kako će u trenutku kada postane punoljetna Shiloh preseliti kod oca i živjeti s njim, ona ne samo da nije to napravila, već mu je i zadala najteži udarac. Nakon Zahare, koja je prva odbacila očevo prezime, isto je napravila i najstarija od biološke djece Brada Pitta i Angeline Jolie, i to na dan kada je napunila 18 godina

Na dan kada je službeno postala punoljetna, Shiloh Jolie-Pitt odlučila se na potez koji je šokirao javnost. Prema pisanju TMZ-a, Shiloh se na 18. rođendan i službeno odrekla očevog prezimena, pokazavši tako jasno na čiju je stranu stala u brakorazvodnoj parnici svojih roditelja.

Shiloh je podnijela zahtjev da umjesto Shiloh Jolie-Pitt od sada bude samo Shiloh Jolie, baš kao što je to prije nekoliko mjeseci napravila i njezina starija sestra Zahara, a njihovim stopama krenula je i mlađa Vivienne.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ova informacija procurila je u javnost samo nekoliko dana nakon što je otkriveno kako Shiloh ne samo da nema namjeru preseliti kod oca, a ovim je potezom ocu zadala najteži udarac.

  • +2
Shiloh Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Millenium Dance/YouTube / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za razliku od Shiloh, nije poznato je li 15-godišnja Vivienne isto tako službeno zatražila micanje očevog prezimena, no kao pomoćnica produkcije najnovijeg mjuzikla na Broadwayju, na kojem je radila s majkom, potpisala se isključivo kao Vivienne Jolie.

Podsjetimo, Angelina Jolie podnijela je papire za razvod 2016. godine i sve od tada ona i Brad Pitt vode mučnu bitku za skrbništvo nad njihovo šestero djece - Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shiloh te Vivienne i Knoxom. Budući da su svi, osim 15-godišnjih blizanaca, službeno postali punoljetni, bitka se sad vodi isključivo za njih.