OVOGA SE RADO SJEĆA

Pamćenje ju dobro služi: Nina Badrić se prisjetila gdje je bila na današnji dan prije točno 20 godina

09.07.2021 u 13:30

Bionic
Reading

Pjevačica je prije samo nekoliko dana, na svoj rođendan, održala veličanstven koncert u Splitu, a sada se za svoje obožavatelje prisjetila još jednog važnog datuma i dana kojeg se rado sjeća

Te je 2001. godine 9. srpnja 'pao' na ponedjeljak, a Goran Ivanišević ispisao je hrvatsku, ali svjetsku povijest kada je u legendarnom finalu nadigrao Australca Patricka Raftera i senzacionalno osvojio Wimbledon.

Slavlje je u Hrvatskoj započelo odmah po njegovoj pobjedi, a nastavilo se čim se Goran Ivanišević avionom koji mu je ustupila Slavica Ecclestone, vratio u rodni Split. Njegovi sugrađani priredili su mu doček za pamćenje, a on je svoju pobjedu posvetio jednom od najvećih košarkaša svih vremena koji je 1993. stradao u prometnoj nesreći. Naravno, riječ je o Draženu Petroviću.

Mnogi se i dan danas jasno sjećaju gdje su bili u trenutku kada je Ivanišević ostvario pobjedu, a toga se dobro sjeća i pjevačica Nina Badrić.

  • +27
Koncert Nine Badrić na Peristilu Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / Cropix

Na svom Instagram Storyju Nina je objavila fotografiju s dočeka u Splitu na kojoj pozira s Goranom Ivaniševićem i Leonardom Boban, a preko nje je napisala: 'A di si ti bio 09.07.2001?! Nezaboravan doček u Splitu i dan koji se zauvijek pamti!!!'