pogledajte spektakl

Ples na kiši i traktor na pisti: Djelatnici Croatia Airlinesa pružili podršku Letu 3

13.05.2023 u 09:31

Bionic
Reading

Djelatnici Croatia Airlinesa pružili su spektakularnu podršku Letu 3, plešući na kiši uz pjesmu 'Mama ŠČ' u prepoznatljivim outfitima

Uoči današnjeg finala Eurosonga, podršku Letu 3 pružili su i djelatnici Croatia Airlinesa i to na spektakularan način!

Naime, na aerodromu su zaplesali sad već svima dobro poznati ples uz 'Mamu ŠČ!' te su nosili prigodne brkove bez kojih outfit nikako ne bi bio potpun.

Dakako, našao se tu i traktor koji su dovezli na ravno na zrakoplovnu pistu, ne mareći čak niti za snažan pljusak koji je cijelo vrijeme padao bez milosti.

Letu 3 dobro će doći svaki oblik podrške i medijske promocije jer će se i u današnjem finalu puno pitati upravo publiku. U prilog im svakako ide činjenica što uživaju veliku popularnost te su prema kladinicama na visokom šestom mjestu kada je riječ o predviđanjima glasovanja publike.

  • +3
Let 3 u Liverpoolu Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

Mnogi tvrde i kako im u prilog ide činjenica što nastupaju 25., odnosno predzadnji, jer je prošlost pokazala kako upravo zemlje koje nastupaju pred sam kraj ostvaruju bolji rezultat. Sve ćemo znati večeras iza ponoći, a Letu 3 samo možemo poželjeti još jedan nezaboravan nastup kakvim su oduševili u polufinalu!

  • +2
Let 3 na probi uoči sutrašnjeg nastupa u finalu Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL