SLAVNA GLUMICA

Pod sedativima, ozlijeđena i vidno iscrpljena: Blake Lively pokazala nikad viđene scene nakon nezgode na setu

27.11.2019 u 15:48

Bionic
Reading

Kada je prije dvije godine doživjela nezgodu na setu tijekom snimanja filma 'The Rhythm Section' Blake Lively neko je vrijeme provela u bolnici. Tek sada, obožavateljima je pokazala kako je izgledao oporavak i koliko joj je suprug pomogao u tom periodu

Slavna američka glumica voli se putem društvenih mreža šaliti, razgovarati te uputiti na bitne stvari sa svojim obožavateljima. Također koristi priliku da svake godine virtualno svom suprugu na originalan i humorističan način čestiti rođendan.

A ovoga puta Blake Lively svoj je kanal na najposjećenijoj društvenoj mreži svijeta iskoristila da se prisjeti jednog od težih životnih perioda.

Objavila je video koji je snimio njezin suprug Ryan Reynolds dok je ona ležala u bolničkom krevetu ošamućena od sredstava protiv bolova.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I hate this part of my job.

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

'Bilo je ovo doslovno četiri tjedna nakon što sam rekla da bih dala svoju desnu ruku za ulogu u ovom filmu', ironično je napisala Lively koja je toga trena imala desnu ruku u gipsu.

Dok je snimala film 'The Rhythm Section' za koji je jedva čekala da dobije ulogu, slavna plavuša slomila je ruku. Zbog toga je cijelo snimanje na neko vrijeme bilo odgođeno, jer upravo je Lively igrala glavnu junakinju filma.

Da joj ne bude dosadno dok se oporavlja, pobrinuo se njezin voljeni suprug koji je snimio dok je kako ona kaže bila u nekom čudnom stanju.

'Nikad se nisam bila pod takvim nadzorom i osjećala se toliko ošamućeno od lijekova', prisjetila se Lively.