zgodna manekenka

Pogledajte kakvu ljepoticu ljubi nasljednik Dražena Petrovića

18.09.2017 u 15:21

Bionic
Reading

Za slovenskog reprezentativca Luku Dončića, zvijezdu Reala i ponajboljeg igrača Eurobasketa, već se naveliko zna, a govori se i o njegovoj 19-godišnjoj djevojci Anamariji Goltes, koja ga redovito bodri s navijačkih klupa na njegovim utakmicama

Slovenija je osvojila Europsko prvenstvo u košarci prvi put u svojoj povijesti. U sjajnom finalu pobijedila je reprezentaciju Srbije, a zvijezda Eurobasketa bio je Luka Dončić. Kako je već poznato da uz uspješne sportaše idu zgodne djevojke, i njegova je prava ljepotica.

Dončićeva djevojka Anamaria je model i dolazi iz Zagorja ob Savi. Još kao 15-godišnjakinja je pobijedila na tradicionalnom izboru za najljepšu tinejdžericu, koji svake godine organizira poznati slovenski časopis namijenjen tom uzrastu.

S Lukom je u vezi skoro dvije godine. Da su zaljubljeni preko ušiju, svjedoče o tome brojne zajedničke fotografije na društvenim mrežama na kojima su oboje vrlo aktivni.

'Kao djevojka, ne mogu biti ponosnija! On nije samo najbolji košarkaš na svijetu, već i osoba s ogromnim srcem. Luka je najbolja osoba koju poznajem', izjavila je. U šali zgodna Slovenka fotografije potpisuje s 'Lukana', po uzoru na slavne parove kao što su 'Brangelina', 'Bennifer' i drugi.

#eurobasket2017

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Always supportive. ❤️🍀🌎7️⃣

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Things are as they are, we suffer because we imagined different

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

📸

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

🌸

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Stop being afraid of what could go wrong and start being excited about what could go right 🤘🏻⭐️

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Luka Dončić sin je Saše Dončića, nekadašnjeg košarkaša Sloge, Crvene zvezde i brojnih slovenskih klubova. Roditelji su mu se razveli kad je imao devet godina, a živi s mamom u Madridu. Stupio je na scenu 2012. godine s 13 godina. Sa svega 15 godina počeo je igrati za Realovu momčad do 18 godina. Od najranijih dana Luku Dončića uspoređuju s Draženom Petrovićem.

'Po talentu i utjecaju na igru momčadi Dončić može u istu rečenicu s najvećim hrvatskim košarkašima kao što su Krešo Ćosić i Dražen Petrović. Dončić je bio apsolutno iznenađenje na EP-u i nitko od tog tinejdžera nije očekivao takve igre. No u pet godina, koliko je član Real Madrida, naučio se nositi s pritiskom i brzo je sazrio. Taj njegov odgoj u Realu je bio presudan! Za svoje godine ima odlično tijelo, ali i još bolju glavu', izjavio je za tportal proslavljeni hrvatski košarkaški trener Petar Skansi.

  • +10
Luka Dončić, 18-godišnji košarkaš Real Madrida Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia