Zaslužen odmor

Pogledajte kamo je otputovala Matija Vuica: 'Putovanje s prijateljima koji liječe dušu'

10.06.2024 u 12:14

Bionic
Reading

Modna dizajnerica prije šest mjeseci izgubila je svoju najveću ljubav i životnog partnera Juricu Popovića. Rado na društvenim mrežama dijeli uspomene koje ima na njega, a sada se, pokazala je svima, odlučila na odlazak izvan Hrvatske

Matija Vuica nedavno je otkrila da joj se dogodilo nešto jezivo. Obznanila je 'pojedinci koji nemaju poštovanja ni pred mrtvima', odlučili su joj oduzeti zadnju utjehu, profil njezinog pokojnog Jure. Oštro je osudila taj čin te zatražila pomoć. No ubrzo se javila s dobrim vijestima i otkrila da je profil vraćen.

Sada se javila s još pozitivnih vijesti. 'Tamo gdje je vrijeme stalo... a mi idemo dalje sa svojim promišljanjima. Putovanje sa prijateljima koji liječe dušu', opisala je nekoliko fotografija na kojima se može vidjeti kako je otputovala u Grčku. Među ostalim je ondje posjetila Meteoru (što u prijevodu znači da 'lebdi u zraku'), kompleks od šest pravoslavnih samostana. Grčka ih je 1995. godine proglasila 'Svetim mjestom'.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Prisjetimo se, Jurica Popović je preminuo krajem prošle godine u 66. godini, u vrijeme kad je obilježavao 40 godina karijere koju je započeo u grupama Trotakt projekt i Gracia, a nastavio uspješnom solističkom karijerom.

Četiri desetljeća je itrajala i njegova ljubav s domaćom dizajnericom koju je upoznao u rodnom Metkoviću a s kojom je ostao do posljednjeg dana.

SVE SAMO NE OBIČNO

Vjerna vedrim i razigranim tonovima: Matija Vuica u pravom proljetnom stajlingu prošetala Zagrebom

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...