evo što je napravila

Matija Vuica se javila s pozitivnim vijestima: Uspjela je vratiti hakirani profil preminulog Jurice Popovića

04.06.2024 u 17:40

Bionic
Reading

Naša čuvena modna dizajnerica i glazbenica u svibnju se požalila kako je njenom pokojnom partneru netko hakirao Facebook profil. Zamolila je tada pratitelje da joj pomognu riješiti taj problem, a sada je podijelila sretniju vijest nakon nepravde koju je doživjela

'Dragi ljudi, vraćen je profil mog Jurice', riječi su kojima je počela svoju današnju objavu Matija Vuica, koja već neko vrijeme muku muči s hakerima na Facebook profilu ljubavi svog života, supruga Jurice Popovića.

'Ne možete zamisliti koliko mi to znači. Hvala ti, Ivica Skoko, što si me uputio na pravi put i svima koji su pomogli. Sada mogu nastaviti objavljivati njegove radove, spotove i pjesme koje mi je ostavio u nasljeđe, posebno novi album koji je u cijelosti pripremio, a dragi Mihael Blum, njegov dugogodišnji suradnik, pomoći će mi da ga privedem kraju... Tu je opet s nama...', napisala je.

Inače, dva mjeseca nakon njegove iznenadne smrti, dizajnerica se odlučila na novi korak. Posthumno je objavila njegovu pjesmu 'Harmonija' čime planira nastaviti njegovim stopama te završiti ono što je on tijekom života započeo.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Podsjetimo, Jurica Popović je preminuo krajem 2023. godine, u 66. godini, a prošle godine je obilježio i 40 godina glazbene karijere. Njihova ljubavna priča trajala je 40 godina, a započela je u njihovom rodnom Metkoviću kada su svoju glazbeno-modnu karijeru započeli u Trotakt bendu te kasnije su suradnju nastavili u grupi Gracia. Pet mjeseci nakon njegove smrti netko mu je hakirao profil na Facebooku.

SVE SAMO NE OBIČNO

Vjerna vedrim i razigranim tonovima: Matija Vuica u pravom proljetnom stajlingu prošetala Zagrebom

Pogledaj galeriju