STRASTVENA AMELIE

Poljubac Macrona i ministrice sporta šokirao javnost, a pogled Brigitte Macron rekao je sve

31.07.2024 u 16:58

Bionic
Reading

Fotografije susreta Emmanuela Macrona i francuske ministrice sporta Amelie Oudea-Castera glavna su tema svih svjetskih medija

Otkako su započele ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu javnost ne prestaju zabavljati brojne kontroverze, kao i neugodne situacije koje se iz dana u dan tamo odvijaju pred televizijskim kamerama i fotoobjektivima, a glavni akteri posljednje priče su ni manje ni više nego francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova ministrica sporta Amelie Oudea-Castera.

Društvenim mrežama šire se fotografije nastale na tribinama, na kojima Amelie strastveno drži glavu francuskog predsjednika i ljubi ga u obraz.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Upravo zbog tog strastvenog hvata rukom, mnogi su poljubac usporedili s onim kakav izmjenjuju ljubavnici, a ono najbolje u cijeloj priči je da je samo nekoliko koraka dalje stajala Macronova supruga Brigitte Macron.

Ona je pak, kako se može i vidjeti na jednoj od fotografija, nakon svega uputila ministrici pogled nakon kojeg joj je bilo sve jasno, dok bivši predsjednik Francuske Nicolas Sarkozy s osmijehom podiže ruke u zrak jasno dajući do znanja da se to njega ne tiče i da se on neće miješati.

  • +2
Emmanuel Macron i Amelie Oudea-Castera Izvor: Profimedia / Autor: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

Situacija se dodatno zakomplicirala, odnosno postala neugodna jer je u društvu bio i premijer Gabriel Attal, a koji je u jednom trenutku okrenuo pogled na drugu stranu, pokazajući da mu nije nimalo ugodno svjedočiti ovakvom činu u javnosti.

OTVORENJE IGARA

Bračni par Macron ispred Elizejske palače dočekuje uglednike iz cijeloga svijeta

Pogledaj galeriju

Društvene mreže užarile su se raznim komentarima, a ne treba sumnjati da je potakla i prepirke iza zatvorenih vrata Elizejske palače.