stiže film

Kćeri Brigitte Macron zabrinute za majku: 'Urota i ljudska glupost'

15.07.2024 u 22:04

Bionic
Reading

Brigitte Macron ima tri kćeri iz prvog braka s André-Louisom Auzièreom: Laurence, Tiphaine i Sébastien. Dvije starije kćeri, Laurence Auzière-Jourdan i Tiphaine Auzière, stale su u obranu popularne majke, o čijem ćemo životu uskoro gledati film

S obzirom na popularnost biografskih dokumentaraca u posljednje vrijeme, ni ne čudi to da uskoro dolazi film o životu Brigitte Macron. Dokumentarac naziva 'Brigitte, une femme libere' prepričat će njezin život, a gledatelji će je upoznati i kao utjecajnu osobu u javnosti, ali i kao predanu suprugu i majku.

No kako je prilikom spominjanja francuske prve dame gotovo uvijek u fokusu razlika u godinama između nje i njezina supruga Emmanuela Macrona, dokumentarcem se želi istaknuti njezina uloga i utjecaj u javnosti.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Mogućnost da reakcije na dokumentarac budu loše zadaje glavobolju njezinim kćerima.

Tako se 47-godišnja Laurence Auzière-Jourdan i 40-godišnja Tiphaine Auzière pitaju kako će javnost prihvatiti dosad neviđenu stranu njihove majke, ali su i zabrinute da njezin život možda neće biti istinito prikazan.

'Samo se nadam da je priča istovjetna stvarnosti i da ne raspiruje fantazije', komentirale su dolazak dokumentarca 'Brigitte, une femme libere'. Kćeri prve dame Francuske boje se da bi imidž njihove majke mogao biti narušen nakon nadolazećeg filma.

S obzirom na ljubavnu priču predsjednika i njegove supruge, mnogi o njima šire laži, izmišljaju detalje te ih napadaju. Cijela je obitelj zbog zlih komentara bila povrijeđena, a Laurence je za strane medije jasno rekla što misli o tome: 'Zloba i laži o mojoj majci, naravno da mi je dosta toga! Urota i ljudska glupost. To je srcedrapajuće. Srećom, mi smo ujedinjeni i dovoljno jaki kao obitelj da to ne utječe na nas.'

  • +10
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Jonathan Rebboah / imago stock&people / Profimedia