prva dama francuske

Od minica ne odustaje tako lako: Brigitte Macron otkrila vitke noge u vrlo chic odijelu

25.06.2024 u 11:15

Bionic
Reading

Emmanuel i Brigitte Macron primili su jordanskog kralja Abdullaha II i kraljicu Raniu u Elizejskoj palači. Francuska prva dama iskoristila je priliku i otkrila svoje vitke i oblikovane noge u chic odijelu

Brigitte Macron prava je modna ikona. avako njezino pojavljivanje u javnosti savršena je prilika za pažljivo biran modni look koji se ističe besprijekornom elegancijom.

Bbaš svaki njezin stajling odiše sofisticiranošću te vješto kombinira nepogrešivu eleganciju s trendovima, prva dama Francuske u brojnim prilikama vjerna je određenoj modnoj formuli koju vješto kombinira za razne prigode.

  • +10
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Jonathan Rebboah / imago stock&people / Profimedia

Kao prva dama, Brigitte Macron njeguje sofisticiran i klasičan izgled, ne posežući za jarkim bojama, printevima i upečatljivim detaljima. Doista, teško da ćemo suprugu Emmanuela Macrona vidjeti u haljini s cvjetnim uzorkom ili leopard hlačama. Brigitte Macron obožavateljica je odijela i često uz lijepe sakoe nosi vrlo dobro krojene hlače ili suknju.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ovog puta izvor je pao na suknju i to onu omiljenog joj kroja koji suptilno prati liniju tijela te seže tik iznad koljena otkrivajući njezine vitke noge. No ovog puta hlače je zamijenila suknjom i to onom iznad koljena. Poslovni look bio je naglašen odgovarajućim sakom dvostrukog kopčanja, a zaokružila ga je klasičnim špic salonkama u bijelom boji.

  • +8
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Matthieu Mirville/ZUMA Press Wir / Shutterstock Editorial / Profimedia