JILL, BRIGITTE I OLENA

Modni okršaj prvih dama: Poslovnu eleganciju izbrusile su do savršenstva

08.06.2024 u 20:17

Bionic
Reading

U posjetu Francuskoj ovih su dana bila dva predsjednička para - Volodimir i Olena Zelenski, a potom i Jill i Joe Biden. Svi oni susreli su se s Emmanuelom i Brigitte Macron, a najviše pozornosti, kao i obično, privukli su modni odabiri prvih dama

Emmanuel i Brigitte Macron prvo su ugostili Volodimira i Olenu Zelensku, a dvije prve dame odabrale su elegantne kombinacije kojima su dominirale hlače.

Prva dama Francuske, koja već dugo nosi titulu jedne od najbolje odjevenih žena svijeta, i ovoga je puta zapravo igrala na sigurnu kartu. Za susret s Olenom Zelenskom odabrala je elegantno odijelo u kobalt plavoj boji. Uz sako, krojen po mjeri, Brigitte je odabrala uske hlače na crtu.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iako u većini slučajeva bira crne, sive, bež i bijele kombinacije, ponekad izađe iz svoje komfort zone i odabere ovako upečatljivu nijansu omiljene joj plave.

Za razliku od nje Olena je igrala na klasiku i odjenula bijelu košulju predimenzioniranih rukava koju je utaknula u crne široke hlače visokog struka. Kombinacija je bila izuzetno elegantna i zapravo je odličan odabir za bilo koju prigodu.

  • +9
Jill Biden, Brigitte Macron, Olena Zelenska Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon susreta sa Zelenskom, Brigitte i njezin suprug Emmanuel Macron odradili su susret i s američkim parom, a prva dama Francuske i ovoga je puta ostala dosljedna i vjerna kobalt plavoj boji. No, ovoga je puta hlače zamijenila omiljenim joj modelom mini haljine u toj boji preko koje je imala duži sako-kaput, a u istoj boji bile su i torbica i cipele.

Jill Biden je isto tako otkrila noge ispod koljena zahvaljujući nježnoružičastoj haljini koja u struku ima crni detalj u formi remena, a oko vrata je imala i zanimljivu ogrlicu.