NE KRIJE SREĆU

Ponosni tata Ivica Kostelić u šetnji sa svojim dvomjesečnim blizankama

19.05.2020 u 13:23

Bionic
Reading

Naš najbolji skijaš nedavno je sa suprugom Elin Kostelić dobio blizanke, rođenih samo dva dana prije razornog potresa u Zagrebu te evakuiranih iz bolnice prije nego je planiran njihov odlazak kući. Ponosni tata sada je pokazao kako napreduju njegove kćerkice

Nakon dva živahna sinčića, Ivica i Elin Kostelić 20. ožujka su dobili blizanke, kojima još nisu otkrili imena. Njegova supruga Elin svega dva dana nakon poroda u Petrovoj je bolnici doživjela potres te brzo evakuirana sa svojim bebicama kući.

Kako se osjeća kao otac četvero djece, naš je nagrađivani skijaš sada pokazao javnosti putem jedne simpatične fotografije. Ivica je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz jedne uobičajene šetnje sa svojim dvomjesečnim blizankama. Na fotki gura kolica za dvoje, dok na leđima ima ružičasti dječji ruksak.

‘Tata 21. stoljeća u misiji. Obratite pažnju na moj ruksak’, našalio se Kostelić uz veliki osmijeh na svome licu, kojim je dao do znanja da zaista istinski uživa u novim obvezama oko djevojčica, a istovremeno pokazao da uvelike pomaže svojoj supruzi oko brige za nasljednike.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Daddy's home! 😊

Objavu dijeli Ivica Kostelic (@ivicakostelic)