sve frca od glamura

Ponosni tata Rod Stewart pojavio se u srebrnom odjelu držeći za ruku svoju treću suprugu

31.05.2024 u 17:09

Bionic
Reading

Mnogima je već poznato da se ovog petka u Dubrovniku odvija svadbeno slavlje sina poznatog britanskog glazbenika, uspješnog sportaša Liam Stewarta i Amerikanke konavosko-hercegovačkih korijena Nicole Artukovich. Na vjenčanju godine posebno je uzbuđen bio otac mladoženje

Rod Stewart je zbog vjenčanja svog sina morao nakratko stopirati svoju turneju. Zadnji koncert je održao u našem susjedstvu, u Ljubljani prošlog vikenda kad je na pozornici prodefilirao u nenadmašnim modnim kreacijama. Ništa manje chic nije stigao ni na veliki dan u životu svoje obitelji.

Vječna, postojana frizura kakvu fura još od početka karijere i odijelo s bijelim prslukom te ružom na reveru bili su njegov izbor za ovu prigodu. Na vjenčanje je stigao ne ispuštajući ruku svoje treće 53-godišnje supruge Penny Lancaster modno usklađen s njom. Ona je blistala u haljini nježno ljubičaste boje s tankim naramenicama, velikom mašnom na poprsju i detaljem proreza. U ruci je nosila šal sa cvjentim uzorkom s kojim je prekrila gola ramena u crkvi tijekom obreda.

  • +8
Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX

Sa Penny Rod se oženio 2007. godine. S njom je dobio dvojicu sinova, Alaistaira i Aidena. Premda je sada u skladnom braku, počeci s njegovom tadašnjom djevojkom, sada suprugom, nisu bili jednostavni. Naime, Penny ga je u jednom periodu njihove veze napustila, što je glazbeniku jako teško palo i to ga je inspiriralo da napiše 'svoju najtužniju pjesmu'. Navodno je slomljenog srca stalno s čežnjom gledao u fotografiju svoje djevojke i odlučio svoju tugu pretočiti na album 'Time'.

vjenčanje godine

U luksuznoj vili: Rod Stewart ovako se sprema za svadbu sina u Dubrovniku

Pogledaj galeriju

'Napravio sam prepjev pjesme Toma Waitsa 'Picture In A Frame'. Penny i ja smo prekinuli na dva tjedna i pjesma je o tom vremenu. Zamolio sam je za svoju fotografiju u okviru kako bih je vidio kad idem u krevet i kad se probudim', opisao je jednom prilikom slavni roker.