LEGENDARNI ROKER

Vremešni zavodnik Rod Stewart ženio se tri puta, a niti jednoj od njih nije bio vjeran

31.05.2024 u 16:23

Bionic
Reading

Šarmantni britanski glazbenik koji ovog vikenda ženi sina Liama, oduvijek je bio na glasu kao veliki zavodnik i miljenik žena. Uz njega se vežu brojne zanimljivosti i pikanterije, koje ni on sam nikad nije krio. Dapače, za čitav niz ljubavnih afera i eksperimentiranja s drogom tijekom sedamdesetih godina, priznaje da su jednostavno bila takva vremena. Rekao je da je djevojke 'mijenjao poput plahti'

Roderick David Stewart, poznatiji svijetu kao Rod svojevremeno je ispričao kako je u razdoblju dok je bio frontmen grupe The Faces mogao imati svaku djevojku i tvrdi da ih je zaista imao toliko da više ne bi mogao ni izbrojati.

'Djevojke su se doslovno bacale na nas. Ronnie Wood, koji je svirao sa mnom, i ja smo se umorili od seksa još kad smo bili u ranim dvadesetim godinama. Sada kad razmišljam, njemu i meni je bilo zanimljivije kada se sami družimo nego kada smo sa svim tim djevojkama. Ne možete razumjeti to ako niste doživjeli, ali mi smo doslovno morali tjerati djevojke od sebe', pohvalio se. U biografiji koju je objavio napisao je kako mu je seks s mnogim djevojkama postao naporan te da je želio iskusiti pravu ljubav.

  • +4
Rod Stewart Izvor: EPA / Autor: BRITTA PEDERSEN

Danas ima čak osmero djece (razlika između najstarijeg i najmlađeg djeteta je 48 godina) iz veza s pet žena, a trenutačno je u trećem braku s bivšim modelom i fotografkinjom Penny Lancaster.

Prvi put je postao otac 1963. godine kad je s tadašnjom djevojkom Susannah Boffey dobio kćerku Sarah Streeter. Kako je u to vrijeme bio je tinejdžer i bez novca, djevojčicu su dali na posvajanje Geraldu i Evelyn Thubron. On i Sarah zbližili su se nakon smrti njezinih odgojitelja.

vjenčanje godine

U luksuznoj vili: Rod Stewart ovako se sprema za svadbu sina u Dubrovniku

Pogledaj galeriju

Od 1965. do 1967. ljubio je Jennier Rylance, a od 1971. do 1975. bio je s Dee Harrington. Nakon toga je dvije godine bio sa švedskom glumicom, manekenkom i pjevačicom Britt Ekland. Ona je 1981. izjavila da je okončala vezu jer ju je varao.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Dok nisam postao slavan, bio sam korektan prema djevojkama, ali kad je slava došla, sve je prešlo na neku drugu razinu. Sa slavom dolazi moć koju ne možete razumjeti ako niste kroz to prošli, ali mi smo doslovce skidali djevojke koje su se lijepile na nas', objasnio je svojevremeno Stewart.

Prvi put se oženio 1979. godine Alanom Hamilton, američkom glumicom i manekenkom, bivšom suprugom glumca Georgea Hamiltona. Razveli su se 1984. godine, a u braku su dobili dvoje djece, Kimberly i Seana. Od 1983. do 1990. pjevač je bio u vezi s manekenkom Kelly Emberg s kojom je 1987. dobio kćerku Ruby.

Sam je otkrio kako je varao sve žene, osim drugu suprugu Rachel Hunter, koja ga je ostavila jer se u braku s njim osjećala kao u zatvoru. S novozelandskom manekenkom, glumicom i voditeljicom u braku je bio od 1990. do 2006. iako su se razišli još 1999., a njihovo prvo dijete, kći Renee, rođena je 1992. godine. Drugo dijete im je sin Liam, rođen 1994. godine koji će se danas vjenčati s Nicole Artukovich.

Par je u svibnju prošle godine, samo nekoliko dana nakon što je Liamova polusestra Ruby rodila sina, dobio sina kojemu su dali ime Louie Mark Roderick.

Nakon razlaza s Rachel, Rod je 1999. započeo vezu s 26 godina mlađom engleskom manekenkom i televizijskom voditeljicom Penny Lancaster. Godine 2005. dobio prvog sina Alastaira, a vjenčali su se u lipnju 2007. u Italiji. Rod i Penny su 2011. dobili drugog sina Aidena. S Penny se navono smirio, jer je u toj fazi života 'prestao tražiti isprazne veze'. Unutar obitelji Stewart danas vladaju dobri odnosi, usprkos njegovom priznanju da još uvijek nije naučio sve što treba o ženama.