POČELO JE, POČELO

U Dubrovniku uživa i mladoženjina sestra, mezimica Roda Stewarta iz braka s Rachel Hunter

30.05.2024 u 20:43

Bionic
Reading

Sve je spremno za 'vjenčanje godine' Nicole Artukovich i poznatog hokejaša i sina slavnog svjetskog glazbenika Sira Roda Stewarta i i novozelandskog supermodela Lady Rachel Hunter, Liama Stewarta. Uzvanici se okupljaju u Vrtu palmi u sklopu hotela Excelsior, a zabava dobrodošlice je zagrijavanje za sutrašnje vjenčanje u crkvi na Jezuitima

Među brojnim gostima je i Renee Stewart. Sudeći prema njezinom Instagram profilu, u Dubrovnik kao podrška bratu Liamu Stewartu i njegovoj odabranici hrvatskih korjena, Nicole Artukovich stigla je prije četiri dana. Objavila je fotografiju na kojoj uživa na suncu.

Mladoženjin otac, britanski roker zbog svečanog obreda nakratko je morao prekinuti turneju. Snimljen je u četvrtak na balkonu luksuzne vile kako šeće u žutim kupaćim hlačicama.

Renee je prvo dijete druge supruge Roda Stewarta i novozelandske manekenke, glumice i voditeljice Rachel Hunter. U braku su bili od 1990. do 2006. iako su se razišli još 1999., Renee je rođena 1992., a Liam u rujnu 1994. godine.

Na njezinoj službenoj web stranici piše da je otkako je diplomirala, radila kao plesna umjetnica s Jacob Jonas The Company te nastupala na The Hong Kong International Dance Festivalu i Resolutions 2020 u The Place London. Svoje plesno znanje prenosi u druge medije kroz modu, fotografiju i film te je radila s modnim brendovima kao što su Mulberry, Stella McCartney, Tommy Hilfiger, Farfetch, Maje i Escada.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Renee je također završila 500-satnu obuku za učiteljicu joge u Indiji 2019. Danas podučava jogu, rad na disanju i meditaciju kroz grupne satove, privatne satove diljem svijeta.

  • +2
Renee Stewart Izvor: Profimedia / Autor: JN Davidson/SHM / Shutterstock Editorial / Profimedia