SVADBA U TVRĐAVI

Cure novi detalji oko 'vjenčanja godine' u Dubrovniku

27.05.2024 u 12:31

Bionic
Reading

U punom jeku su zadnje pripreme za veliki svadbeni hepening američkog hokejaša Liama Stewarta, inače sin apopularnog rock i pop pjevača Roda Stewarta i njegove zaručnice Nicole Artukovich, Amerikanke konavoskih i hercegovačkih korijena

Mladenci su, sudeći po objavama na društvenim mrežama, prije desetak dana otvorili sezonu kupanja uživajući u ljepotama dubrovačkih plaža.

Liam Stewart i njegova zaručnica Nicole Artukovich dočekat će u hotelu Excelsior svoje goste ovog četvrtka. U večernjim satima priredit će zabavu dobrodošlice u Vrtu plami, terasi luksuznog hotela, s pogledom na Grad gdje su česte su ljetne zabave, vjenčanja i koncerti.

Zavjete pred Bogom izreći će 31. svibnja u crkvi na Jezuitima. Par će vjenčati pater Mirko Nikolić, a vjenčana zabava bit će na tvrđavi Lovrjenac. Inače, otvorili su profil na besplatnom online servisu za vjenčanja 'Zola' je popis darova koje mladenci žele. To uključuje novčane priloge za, primjerice, medeni mjesec pa sve do kućanskih aparata, raznih dekoracija za dom, a cijene se kreću od 40 do 600 dolara.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Od uzvanika se očekuje formalni kodeks odijevanja, ali mladenci su uzvanicima skrenuli pozornost na oko 250 skalina koje će morati svladati, a posebno upozorili uzvanice da izbjegnu visoke stiletto potpetice, javlja Dubrovački vjesnik.

OBITELJ NA ODMORU

Zaljubljeni kao prvog dana: Rod Stewart i Penny Lancaster uživaju u Marbelli

Pogledaj galeriju