MAJČINSTVO JOJ GODI

Poput Kate Middleton: Objavljene prve fotografije princeze Rajwe nakon poroda

09.08.2024 u 08:33

Bionic
Reading

Baš kao što su to svojedobno radili Kate Middleton i princ William, kada su sva tri puta nakon rođenja djece pozirali na stepenicama ispred bolnice, isto su sada napravili jordanski par, princ Hussein i princeza Rajwa, koji su prije nekoliko dana postali roditelji malene princeze Iman

Odjevena u jednostavnu bijelu haljinu s plavim uzorkom, ovlaš oslonjena na supruga, jordanskog princa Husseina, princeza Rajwa po prvi se puta pojavila u javnosti otkako je prošle subote rodila njihovo prvo dijete, princezu Iman.

30-godišnja Rajwa sa suprugom i malenom Iman, koja je na prvoj fotografiji spavala u autosjedalici, spremna za odlazak kući, pozirala je ispred bolnice koja nosi ime po kralju Husseinu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Na drugoj fotografiji novopečeni roditelji na portretu poziraju s malenom nasljednicom. Princ Hussein drži nježno i ponosno malenu Iman u naručju dok je mama Rajwa s osmijehom gleda i dodiruje suprugovu ruku.

Te fotografije objavljene su na službenom Instagram profilu budućeg jordanskog kralja uz koje je napisao: 'Od srca zahvaljujemo predanom osoblju Kraljevske medicinske službe na iznimnoj brizi o Rajwi i Iman tijekom proteklih nekoliko dana.'

  • +6
Jordanska kraljevska obitelj dočekala prinovu Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Rajwa pozirala je bez imalo šminke, pokazujući svoju nevjerojatnu ljepotu, a na licu joj se tek malo nazirao umor od svega što je prošla posljednjih dana.

Inače, mnoge je ova fotografija posjetila na one koje je objavljivala britanska kraljevska obitelj, osobito kada je bilo riječ o djeci Kate Middleton i princa Williama. Za razliku od Rajwe, koja je u bolnici provela nekoliko dana, Kate je po britanskim pravilima bolnicu napuštala uvijek istog dana kada bi i rodila i potom pozirala okupljenim medijima na stepenicama ispred bolnice.