udarac za udarcem

Poraz na profesionalnom planu: Nekoliko dana prije smrti Liam Payne doživio je teško razočarenje

18.10.2024 u 13:32

Bionic
Reading

Svijet se oprašta od nekadašnjeg pjevača One Directiona, a među izrazima sućuti nakon tragičnog odlaska Liama Paynea našla se i ona diskografske kuće Universal Music, koja ga je nekoliko dana prije smrti s njim raskinula suradnju

Diskografska kuća Universal Music, nezadovoljna zbog toga što mu je karijera krenula nizbrdo, napustila je 31-godišnjeg izvođača nekoliko dana prije nego što će preminuti u Buenos Airesu, javlja Daily Mail.

'Od svih momaka iz One Directiona, on je jedini bio na krivom glazbenom putu', rekao im je izvor. Liam Payne je trebao objaviti drugi album, ali je stavljen na čekanje prije nego što je Universal Music odlučio da više neće surađivati s njim. Pjevač je imao potpisan ugovor s Capitol Recordsom koji je u vlasništvu Universal Musica (pridružio im se 2016. godine nakon raspada One Directiona). Nedavnim restrukturiranjem, pjevač je potpao pod UMG, no čini se kako je ispucao dobivenu priliku.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

'To ga je sigurno potpuno uništilo'

'Kao da se sva Liamova glazbena karijera koju je izgradio otkako je prije osam godina krenuo samostalno, raspadala, ostalo mu je vrlo malo. To ga je sigurno potpuno uništilo', smatra izvor.

Liam se osim diskografske kuće, razišao i sa svojim timom za odnose s javnošću pa ostao bez osobe koja bi ga predstavljala u javnosti.

Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

Universal Music još uvijek nije dao komentar o njegovom odlasku iz tvrtke, ali su se oglasili na društvenim mrežama povovom njegove smrti. 'Njegovo nasljedstvo će nastaviti živjeti kroz njegovu glazbu i brojne obožavatelje koje je inspirirao i koji su ga voljeli', napisali su.