snimili su duet

Slavna pjevačica se slomila od tuge usred koncerta zbog Liama Paynea: 'Ne mogu pjevati'

18.10.2024 u 10:50

Bionic
Reading

Bivši član grupe One Direction, 31-godišnji Liam Payne preminuo je u srijedu nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu. Obožavatelji diljem svijeta tuguju zbog njegovog tragičnog odlaska, a reakcije stižu i od njegovih glazbenih kolega

Pjevačica albanskih korijena, Rita Ora u srijedu navečer imala je koncert u Japanu, a dok je pjevala pjesmu 'For You' iz 2018. godine, koju je objavila s Liamom Payneom, no obuzela ju je tuga pa se rasplakala na pozornici.

Savladale je emocije

Pjevačica je na koncertu počela pjevati njihov duet, a na ekranu na pozornici osvanula je njihova zajednička fotografija. 'Ne mogu ovo pjevati', bila je iskrena te prepustila fanovima da pjevaju stihove.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Društvenim mrežama odmah su se proširile snimke tog posebno emotivnog trenutka.

Pjevačica od kolege oprostila i na društvenim mrežama. 'Shrvana sam. Bio je dobra duša, nikad neću zaboraviti. Toliko sam voljela raditi s njim - bilo je takvo zadovoljstvo biti s njim na pozornici i izvan nje. Ova tragična vijest slama mi srce. Šaljem svu svoju ljubav i molitve njegovoj obitelji i voljenima. Naša pjesma For You sada za mene dobiva potpuno novo značenje. Počivao u miru', poručila je.

Inače, pjesma 'For You' je snimljena kao soundtrack za film 'Pedeset nijansi slobodniji' i preko noći je postala veliki hit. 'For You' je bila i jedna od dvije Payneove solo pjesme koje su ušle svjetsku top 10 listu.

Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia