ŽURI KUĆI

Princ Harry u Londonu će provesti manje od 24 sata, a poznat je i razlog takve odluke

30.04.2023 u 19:27

Bionic
Reading

Nakon što je potvrdio da ipak stiže, ali sam, na krunidbu kralja Charlesa III u London, doznalo se i da se princ Harry u domovini ne namjerava dugo zadržavati, opravdavajući se time što na isti dan njegov sinčić Archie slavi 4. rođendan

Kako pišu britanski mediji, princ Harry namjerava se vratiti u Los Angeles samo dva sata nakon završetka krunidbe svog oca, a sve kako bi sa svojom obitelji mogao proslaviti 4. rođendan sina Archieja. U Veliku Britaniju princ Harry stiže sam, bez supruge Meghan Markle i djece, Archieja i Lilibet, koji ostaju u njihovom domu u Montecitu.

Time Harry namjerava 'namiriti' zaraćene strane - neće se dublje zamjeriti ocu i bratu, a opet, s druge strane, neće ni naljutiti suprugu Meghan Markle.

Meghan Markle i Harry Izvor: Profimedia / Autor: NBA / Ferrari / Profimedia

Kako piše većina britanskih medija, vojvoda od Sussexa u Veliku Britaniju će ući, ali i izaći za manje od 24 sata, nakon što 'odradi' službeni dio krunidbe u Westminsterskoj opatiji. Taj dio ceremonije trebao bi završiti oko 13 sati po britanskom vremenu pa je za vjerovati da će odmah nakon toga automobilom se uputiti prema zračnoj luci.

Službeno, Harryjevi planovi putovanja nisu objavljeni, no predviđanja The Suna su da će on prema Kaliforniji krenuti privatnim zrakoplovom kako bi što prije stigao na proslavu Archijevog 4. rođendana, čija će proslava, ne sumnjamo, biti veličanstvena.