'NULERICA' JE IN

Princ William iznenadio sve promjenom imidža: Novu frizuru platio čak 1500 kuna

19.01.2018 u 12:47

Bionic
Reading

Najviše zbog čestog zadirkivanja mlađeg brata, princa Harryja, William se odlučio za drastičnu promjenu. Zbog problema sa ćelavošću, princ William zatražio je pomoć frizera svoje supruge, koji mu je skratio kosu na 'nulericu'

Čak 1500 kuna pratio je britanski princ William kako bi dobio novu frizuru, a za pomoć je upitao dugogodišnjeg frizera svoje supruge Kate Middleton, Richarda Warda. Iako je dobio mnogobrojne komplimente, uključujući i one da je svojom novom frizurom još samopouzdaniji, svi se pitaju što toliko košta da se sa škarama ili brijaćom mašinom kosa skrati na popularnu 'nulericu'.

  • +5
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Već je odavno poznato kako se William godinama bori sa ćelavošću, a navodno kap koja je prelila čašu bila su neprestana zadirkivanja od strane mlađeg brata, princa Harryja, koji je često isticao njegov gubitak kose.

Svoj novi imidž princ William je pokazao tijekom službenog posjeta Evelina London Children's Hospital, gdje se susreo s najmlađim pacijentima. 

Slavni frizer za novu je frizuru, umjesto brijaće mašinice, koristio samo škare, kako bi dobio što mekše završetke, a izvor blizak Wardu otkrio je britanskim novinarima kako je Williamu dozlogrdilo neprestano zezanje od strane mlađeg brata, stoga je odlučio stati tome na kraj novom frizurom, kojom će njegova ćelavost manje doći do izražaja.