VRTLOG EMOCIJA

Pripremite maramice jer ćete uz ove serije plakati i od tuge i od smijeha

19.11.2022 u 18:59

Bionic
Reading

Pickbox NOW donosi serije koje će vas provesti kroz pravi vrtlog emocija

Niste osoba od akcije, više volite neku dobru romantičnu, humorističnu i/ili dramsku seriju? Onda ste pravi tip gledatelja za ovaj popis koji donosi tri vrhunske serije po vašem ukusu. Preporuke su dostupne na Pickbox NOW streaming servisu zajedno s bogatom ponudom raznovrsnih filmova i serija. U pitanju su dramske serije koje će vas iz epizode u epizodu voditi kroz mali vrtlog emocije - jer one su duhovite, tužne, sarkastične, emotivne i neodoljivo zabavne.

Voli me (Love Me)

Voli me je dramska serija koja se bavi romantičnim i obiteljskim odnosima. Radnja započinje smrću Christine (Sarah Peirse), majke i supruge, koja premine nakon proslave četrdesete godišnjice braka. Članovi njezine obitelji moraju se suočiti s njezinom smrću, proći kroz proces žalovanja i pronalaska novih životnih aspiracija.

Kćer Clara (Bojana Novaković) je uspješna poslovna žena na pragu 40-te i traga za potencijalnim partnerom, Glen (Hugo Weaving) mora preboliti smrt supruge, a Aaron (William Lodder) je student prava koji nastoji sačuvati odnos s djevojkom i svojoj najboljom prijateljicom. Ova australska poslastica nominirana je za čak 12 prestižnih nagrada.

800 riječi (800 Words)

Tražite zabavnu seriju koja je mješavina komedije, drame, a donosi intrigantne obiteljske odnose? 800 riječi slijedi udovca i bivšeg popularnog kolumnista Georgea Turnera (Erik Thomson) te njegovu obitelj koja se preseli iz Sydneyja u mali gradić na Novom Zelandu. Odluče promijeniti lokaciju nakon velike tragedije koju su doživjeli u Australiji u nadi da će pronaći novu sreću i blagostanje. Zabava počinje nakon što se Georgea pretvori u novu metu slobodnih žena iz malog mjesta. Serija je osvojila tri nagrade i sedam nominacija.

Ljubav i hrana (Delicious)

Kao što glasi i naslov serije – ovdje je riječ o ljubavi i ukusnoj hrani, ali i ljubavnim aferama! Dobro se ljubi i kuha u Cornwallu. Supružnici i chefovi Sam (Emilia Fox) i Leo (Iain Glen) vode uspješni hotelski biznis i restoran. Jednog dana Sam počinje sumnjati da ju suprug vara pa zatraži savjet od njegove bivše supruge Gine (Dawn French). Na kraju ispostavi se da je Gina Leova ljubavnica. Afera postane javna i skandalozna u malo mjestu, Sam traži rastavu, no Leo doživi srčani udar i cijela obitelj se mora okupiti.