COURTENEY COX

Priznala da pretjeruje: Ovako izgleda trening zvijezde 'Prijatelja' u 60-oj

09.07.2024 u 19:29

Bionic
Reading

Prošlog mjeseca proslavila je 60. rođendan, a sada je zvijezda 'Prijatelja' svojim milijunskim pratiteljima na Instagramu otkrila svoj 'eliksir mladosti'

'Upravo sam proslavila rođendan... Ne sviđa mi se koji je broj bio u pitanju, ali nemam izbora', izjavila je Cox u videu snimljenom u teretani.

Svojim mnogobrojnim pratiteljima zatim je predstavila svoju rutinu vježbanja koja je uključuje vježbe ruku, čučnjeve, zgibove, vježbe prsa, trbušnjaka i kardio trening.

Crni sportski grudnjak i odgovarajuće tajice koje su isticale njezinu figuru ubrzo je zamijenila za bikini, boreći se protiv hladnoće u povećem zamrzivaču. Courteney Cox također nosila zaštitnu masku za lice i šiltericu unutar tzv. 'komore'.

'Što, je li ovo krioterapija (terapija ledom, op.a.)?', u šali je izjavila izlazeći iz zamrzivača. Iako javnosti nije poznata informacija radili li Cox ovo svakoga dana, već je ranije objavila video u kojem pokušava ući u 'ledenu kupku'.

Zvijezda 'Prijatelja' ranije je izjavila kako mrzi ovaj wellness trend, no uspjela ga je zavoljeti tijekom godina.

  • +4
Jennifer Aniston i Courteney Cox Izvor: Profimedia / Autor: AFFINITYPICTURE / BACKGRID / BACKGRID USA /BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

'Osjećam se odlično i satima nakon ulaska u zamrzivač. Koliko god se plašite ulaska, znate da ćete se kasnije osjećati vrlo dobro ', ojasnila je istaknuvši 'dopaminski udar' kao najbolju stvar.

Poput kolegice i bliske prijateljice, Jennifer Aniston, Cox nikada nije skrivala svoju spremnost za isprobavanje različitih beauty tretmana a, kako je svojedobno priznala, najviše žali zbog filera.

'Toliki je pritisak da ostanete mladi u ovoj industriji... Jednom kad počnete, to postaje domino efekt. Ostatku svijeta vaše lice se tako očito mijenja, ali vi sami, s obzirom na to da radite zahvat po zahvat, to ne vidite', izjavila je.