originalno, nema što

Želite da vam usne izgledaju punije? Anne Hathaway ima super, neobičan trik, ali pazite...

30.06.2024 u 20:50

Bionic
Reading

Slavne dame priznaju da su u stanju 'isprobati gotovo sve' u misiji očuvanja mladolikog izgleda, a ponekad imaju i neobične navike. Od Jennifer Aniston koja je isprobala spermu od lososa do Salme Hayek koja je otkrila da se nikada ne umiva. Sada je Anne Hathaway ponudila savjet za povećanje usana, a iznenadit ćete se kad čujete s čime

Zaboravite skupe filere za usne i razne druge invanzivne metode. Anne Hathaway je nedavno pokrenula novi beauty trend na TikToku.

Holivudska glumica odnedavno se pridružila toj društvenoj mreži te iz dana u dan skuplja sve više pratitelja koji jedva čekaju svaku njezinu novu objavu. U jednoj od njih je podijelila trik za postizanje punijih usana.

PIDŽAMA ODIJELO

Ni Anne Hathaway nije odoljela najvećem hitu sezone; ne postoji ništa udobnije od ovoga

Pogledaj galeriju

Slavna oskarovka to čini s pomoću ukosnice za kosu, a njezina je objava, oduševila brojne žene diljem svijeta. Sjedila je u stolcu svog dugogodišnjeg frizera Adira Abergela i uz pjesmu Meghan Trainor 'Lips Are Movin' pred kamerom je uispričala. 'Došli smo na set i ja sam pogledala u monitor i primijetila da mi je gornja usna izgledala, 'malo uvenulo', objasnila je.

Zatim je uzela ukosnicu za punđu čiji krajevi imaju okrugle završetke te njihovim vrhom lagano bockala usnicu kako bi pokrenula cirkulaciju i postigla osjećaj punoće. 'Potaknite cirkulaciju krvi u usni, stimulirajte usnu da pokuša vratiti malo krvi', objasnila je glumica.

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Dobitnica Oscara za najbolju sporednu glumicu u filmu 'Les Misérables' priznala je da je zbog neobičnog trika mnogi čudno promatraju 'kao da ima tri glave', na što je duhovito pokazala fotografiju sebe s tri glave, ali naglašava da 'stvar zaista djeluje'.

glamurozno izdanje

Anne Hathaway zablistala u cipelama koje postajaju favorit holivudskih zvijezda

Pogledaj galeriju

Anne je kraju istaknula da treba biti oprezan kod te 'njezine metode'. 'Odričem se odgovornosti... Pazite da ne pretjerate, ne forsirajte, to trebate učiniti jako, jako nježno kako ne bi došlo do ozlijede', izjavila je glumica.