U KRALJEVSKOJ KAPELICI

Procurili detalji: Meghan Markle krštena u najvećoj tajnosti

08.03.2018 u 09:45

Bionic
Reading

U pratnji svog zaručnika, princa Harryja, te budućeg svekra, princa Charlesa i njegove supruge Camille, Meghan Markle primila je sakrament krštenja. 45-minutni obred vodio je nadbiskup Canterburyja, Justin Welby

Još jednu stvar američka glumica i buduća supruga britanskog princa Harryja može prekrižiti na svojem popisu uoči vjenčanja. Na tajnoj ceremoniji, u kraljevskoj kapelici St. James's Palace u Londonu, Meghan Markle je primila sakrament krštenja i tako postala dio Anglikanske crkve.

  • +43
Meghan Markle i princ Harry u Nottinghamu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz nju je, naravno, stajao njezin zaručnik, princ Harry, a na 45-minutnoj ceremoniji, koju je vodio nadbiskup Canterburyja, bili su prisutni i njezin budući svekar, princ Charles, i njegova supruga, vojvotkinja od Cornwalla, Camilla. 

Sada kada je i službeno krštena, Meghan je ispunila sve potrebne zahtjeve da postane prinčeva zakonita supruga i pred Anglikanskom crkvom.

  • +29
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan i Harry u posljednjim su pripremama za obred vjenčanja, a u svemu im puno pomaže upravo nadbiskup Canterburyja, Justin Welby. Sama Meghan Markle rođena je i odgojena u duhu episkopske crkve, no pohađala je katoličku srednju školu u Los Angelesu.

Baš kao i Meghan, na privatnoj je ceremoniji krštena i Kate Middleton, nekoliko tjedana prije negoli se udala za princa Williama.