ODMOR U DALMACIJI

Proljetna fjaka: Danijela i Ella Dvornik uživaju u Splitu

03.04.2018 u 09:35

Bionic
Reading

Proljetne praznike ženske članice obitelji Dvornik odlučile su provesti u Dalmaciji. Tamo su uživale u lijepom vremenu, opuštenoj atmosferi, a sa sobom su povele i bebicu Balie

Kao i mnogi Hrvati za Uskrs i proljetne praznike, tako su i poznata blogerica Ella Dvornik i njezina majka Danijela malo otputovale. Već nekoliko dana uživaju u Splitu, a koliko im je nedostajala tamošnja opuštena atmosfera pokazale su putem društvenih mreža.

'A ko ovo može platit?', napisala je Danijela ispod zajedničke fotografije s 26-godišnjom kćeri Ellom dok su uživale na sunčanoj kavi na splitskoj rivi, poznatom vikend okupljalištu svih Splićana.

Kao i uvijek obje su bile modno dotjerane. Dok se Danijela opredjelila za malo ozbiljniji look i košuljicu odjenula ispod pulovera, Ella se razigrala cvjetnim uzorkom na svom svilenkastom kimonu.

  • +3
Ella Dvornik zvijezda Guliverove kampanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznic

Lijepo vrijeme, ugodno druženje s prijateljima i odmor bez poslovnih obveza izmamio je osmijehe na lica poznate mame i kćeri koje između ostalog za Dalmaciju vežu i obiteljske veze, a posebice za Split, rodni grad njihova preminulog otac i supruga Dine Dvornika.

Drinking buddy 😂 #momlife #multitasking

Objavu dijeli www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik)

Osim toga mlada mama Ella povela je na izlet u Split i svoju petomjesečnu bebicu Balie.