ZABAVA U LONDONU

Proslavila veliku obljetnicu: Zbog ruske tenisačice okupila se brojna poznata lica

05.07.2024 u 15:21

  • +4

Poznati na proslavi Marije Šarapove

Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Točno 20 godina prošlo je od pobjede Marije Šarapove na Grand Slam turniru u Wimbledonu, a tu veliku obljetnicu bivša ruska tenisačica proslavila je u Londonu, okružena brojnim poznatim licima

Luksuzni londonski hotel i restoran The Twenty Two sinoć je vrvio poznatima zahvaljujući velikoj zabavi organiziranoj u čast Marije Šarapove.

Ova umirovljena ruska tenisačica u Londonu je proslavila 20. obljetnicu osvajanja Grand slam naslova u Wimbledonu, sa samo 17 godina.

Od članova britanske kraljevske obitelji, glumačkih i modnih imena, događaju je prisustvovalo mnoštvo poznatih lica, uključujući Idrisa Elbu i njegovu suprugu Sabrinu, pop zvijezdu Ritu Oru i novozelandskog redatelja Taika Waititija, kao i omiljenu dizajnericu poznatih, Emiliju Wickstead, i tenisku legendu Billie Jean King.

Naravno, na zabavi je bio prisutan i kraljevski štih: britanska princeza Beatrice – odjevena u jarko plavu maksi suknju s odgovarajućom bluzom – stigla je na zabavu Šarapove sa suprugom Edoardom Mapellijem Mozzijem.

Ruska tenisačica kao glavna zvijezda večeri stigla je sa svojim zaručnikom, biznismenom Alexanderom Gilkesom. O njihovoj vezi prvi put se počelo nagađati početkom 2018. godine, da bi Gilkes dvije godine kasnije zaručio rusku tenisačicu.

Godine 2022. dočekali su svoje prvo dijete, Theodorea, a planove o raskošnom vjenčanju za sada su ostavili po strani.

Godine 2004. Šarapova je sa 17 godina pobijedila prvu nositeljicu i braniteljicu naslova na Wimbledonu, američku tenisačicu Serenu Williams, osvojivši svoj prvi Grand Slam turnir u povijesti. Iz svijeta sporta povukla se prije četiri godine nakon borbe s ozljedama.