STIŽE LI NA WIMBLEDON?

Pojavljivanje Middletonovih dalo je nadu organizatorima: Dolazak Kate Middleton željno se iščekuje

05.07.2024 u 10:09

Bionic
Reading

Iako je svih prijašnjih godina bila redovita posjetiteljica kraljevske lože na Wimbledonu, Kate Middleton ove godine, zbog bolesti, do sada se nije tamo pojavila. Umjesto nje tu su njezini roditelji, Carole i Michael Middleton, no organizatori, baš kao i javnost, još uvijek gaje nadu

Ovogodišnji Wimbledon, barem za sada, prolazi bez pojavljivanja Kate Middleton, koja je svih prijašnjih godina bila redovita posjetiteljica. Upravo zbog toga organizatori još uivjek gaje nadu kako će se ona ipak pojaviti prije negoli turnir završi 14. srpnja.

Za sada su se, umjesto nje, tamo pojavili njezini roditelji, 69-godišnja Carole i 74-godišnji Michael Middleton, koji su pratili jedan od mečeva iz kraljevske lože, a neupitno je da su morali odgovarati na pitanja znatiželjnika o zdravstvenom stanju njihove najstarije kćeri.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Budući da je Kate pokroviteljica All England Cluba još od 2016., ne treba čuditi toliki interes i nada za njezinim pjavljivanjem. To je potvrdila i predsjednica All England Cluba Debbie Jevans koja je još u lipnju rekla za Telegraph Sport kako se trude biti optimistični te se nadaju da će Kate se ipak uspjeti pjaviti.

CAROLE MIDDLETON

Cvjetni uzorak dobro joj pristaje: Majka Kate Middleton zablistala na Wimbledonu

Pogledaj galeriju

'Nadamo se da će princeza od Walesa biti u mogućnosti predati trofeje u ime kluba, no svjesni smo da su njezino zdravlje i oporavak prioritet. Sve što smo rekli je da ćemo raditi s njom i dati joj što je više moguće fleksibilnosti', rekla je Jevans.

Ako se Kate uistinu pojavi na Wimbledonu biti će to njezino drugo pojavljivanje, nakon Trooping the Colour eventa prošlog mjeseca, otkako je objavila da joj je dijagnosticiran karcinom.