hit za ljeto

Rakitićeva Raquel je uvijek 'in': Nedavno su komentirali njegovu, a sad svi pričaju o njezinoj frizuri

02.09.2022 u 15:48

Bionic
Reading

Trendovi u svijetu ljepote stalno se mijenjaju i katkada ih je teško isprobati, no kada je o frizurama riječ, neki stilovi se gotovo nikada ne mijenjaju. Jedna od takvih frizura, ona koja je uvijek u trendu su - pletenice. Premda se nose cijele godine, ljeti su pravi hit, a svake godine sebi i svojim djevojčicama isplete ih i Raquel Mauri

I dok su nedavno svi primijetili i komentirali pomalo neobičnu frizuru Ivana Rakitića i pitali se što mu se dogodilo s kosom, nova tema kad je riječ o osvježenju kose je njegova supruga Raquel Mauri.

Prvo je isplela sebi, a onda se fotografirala s jednom od kćeri i pokazala da imaju identične pletenice, frizure s nostalgičnim prizvukom ovog ljeta. 'Mini mama i mama. Volim te lutko moja', poručila je atraktivna Andalužanka svom djetetu pored fotografije na kojoj su snimljene s leđa. Poznato je kako Rakitići nikad ne pokazuju lica svojih djevojčica.

Fotografija je oduševila sve od reda, a prvi je uz emotikone srca komentirao tata Ivan. Inače, Andalužanka je poznata po stilskim igrama, a voli isprobavati i razne frizure. Ovog ljeta je prigrlila i wet look, način stiliziranja mokre kose tako da ona izgleda elegantno i moćno, a kojeg je među prvima popularizirala američka reality zvijezda Kim Kardashian.

  • +3
Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia