došao je kraj bračnoj sreći

Razvodi se Indira Levak: 'Nakon 11 godina braka...'

22.07.2024 u 16:43

Bionic
Reading

Slavna hrvatska pjevačica danas je obznanila vijest o kraju braka s Miroslavom i time šokirala obožavatelje

Pjevačica Indira Levak danas je objavila da se razvodi od supruga Miroslava nakon 10 godina braka. Javnost je novost saznala putem njene objave na društvenim mrežama.

'Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu', napisala je u storyju na Instagramu domaća zvijezda i poručila:

'Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati.'

  • +3
Indira i Miroslav Levak Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Indira i Miroslav Levak vjenčali su se 2014. godine

Par se prije 11 godina upoznao u teretani te se oženio naredne godine u intimnoj proslavi na imanju vinarije Coner kraj Bjelovara na koju su bili pozvani samo članovi obitelji i prijatelji.

O koliko se skladnom odnosu ispunjenom ljubavi i povjerenjem radilo govori i podatak da mu je pjevačica povjerila svoju karijeru te je Miroslav postao njen menadžer.

Poznato je i da su gajili zajedničku ljubav prema interijeru te su skupa dizajnirali moderne komade namještaja. Par je ovaj hobi pretvorio u posao otvaranjem studija dizajnerskog namještaja u ožujku ove godine, na kojem su ugostili brojne uzvanike među kojima su bila i poznata lica poput Kristine Burje, Gordana Marasa i Lee Mijatović.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Vijest o razvodu stigla je kao ogromno iznenađenje jer smo Indiru i Miroslava navikli vidjeti sretne i skladne u javnosti, a pjevačica je nerijetko pisala romantične posvete suprugu na društvenim mrežama. Ovo joj je bio drugi brak, nakon što se 2010. razvela od Narcisa Mujkića.

svestrana glazbenica

Indira Levak otvorila studio dizajnerskog namještaja, pala je i pjesma

Pogledaj galeriju