TKO BI REKAO

Indira Levak o problemu koji je muči već duže: 'Ne mogu se još othrvati'

12.06.2024 u 12:51

Bionic
Reading

Pjevačica i poduzetnica vodi miran obiteljski život sa svojim suprugom Miroslavom, s kojim je godinama u braku. Također se može pohvaliti i sa uspješnim poslovnim dijelom života. Osim što joj je namještaj koji omišljava vrlo tražen, nastupa ne nedostaje. Stalno održava koncerte po Hrvatkoj i regiji

Zarazan osmijeh i uvijek vedar duh odavno su zaštitni znak Indire Levak, a u najnovijem medijskom istupu pjevačica je iskreno progovorila i o temi koja 50-godišnju Slavonku u posljednje vrijeme dosta muči.

Prvo se našalila kako ima novi način treninga - gleda supruga kako trenira. 'Imam jedan porok koji je grozan, a to je cigareta. U zadnje vrijeme mi to tako smeta, ali ne mogu se još othrvat od toga' priznala je Indira za IN Magazin i nastavila:

'Uzmem si kavicu i onda gledam muža kako razvlači utege i onda si kažem 'jedan, dva, tri' i onda osjetim svaki taj njegov čučanj i sve živo i ja tako treniram', objasnila je pjevačica.

Ispričala je i koliko vremena ulaže u vanjski izgled. Tvrdi da joj treba pola sata. Sama si napravi frizuru i šminku. Ne želi želim trošiti vrijeme na spremanje jer smatra da je 'dva sata gubljenje vremena'. Naglasila je da se iza toga kriju godine iskustva.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

s

svestrana glazbenica

Indira Levak otvorila studio dizajnerskog namještaja, pala je i pjesma

Pogledaj galeriju