u tome uživa

Kad ne pjeva - dizajnira: Indira Levak u publici na sajmu namještaja

17.10.2024 u 21:41

Bionic
Reading

Ambicija nikad dosta, a to zna i naša glazbenica Indira Levak. Popularna Slavonka uživa u razvijanju svog novog biznisa, a četvrtak navečer posvetila je edukaciji na sajmu Ambienta

Glazbenica Indira Levak nedavno se upustila u novi biznis, i čini se da joj ide odlično! S bivšim je suprugom Indira pokrenula posao s iznajmljivanjem apartmana, ali i dizajniranjem namještaja, što je postala velika ljubav naše proslavljene glazbenice.

Kreativnost je oduvijek bila jača strana popularne Slavonke, a svoju je energiju odlučila usmjeriti u pozicioniranje svog brenda na tržištu.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Glazbenica i njezin bivši suprug surađivali su na opremanju brojnih hotela, na stotinjak privatnih projekata opremanja kuća i stanova, a prije nešto više od pola godine otvorili su i vlastiti studio.

Kako bi bila u korak s novitetima na tržištu te prikupila inspiraciju, Indira je prisustvovala otvorenju 51. međunarodnog sajma namještaja Ambienta, koji se i ove godine održava na Velesajmu. Iz publike je pomno pratila pozdravne govore, a onda i spremno pozirala (link) sa zagrebačkim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem.

svestrana glazbenica

Indira Levak otvorila studio dizajnerskog namještaja, pala je i pjesma

Pogledaj galeriju