STATEMENT MODEL

Severina stvorila pomutnju s novim stajlingom: Ovakve sandale rijetke bi se usudile nositi

10.10.2024 u 22:52

Bionic
Reading

Fotografkinji Matei Smolčić Senčar, popularna splitska pjevačica pozirala je u još jednom upečatljivom izdanju u nizu

Između sjedenja u žiriju showa 'Supertalent' na RTL-u i nastupa diljem regije, Severina ne krije koliko uživa u modnim eksperimentiranjima.

Potvrdila je to i ovog četvrtka objavom serije fotografija na Instagramu nastalih pred objektivom fotografkinje Matee Smolčić Senčar.

Ovoga puta pozirala joj je u trendovskom izdanju s wow efektom zahvaljujući party modelu sandala.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Statement cipele i torbica jednog od najluksuznijih brendova

Nije nikakva tajna da Severinin ormar sadrži neke od najupečatljivijih modela sandala sa dizajnerskim potpisom, a ovaj je svakako jedan od njih.

Bijele boje i s dugim perjem od noja, koje potpuno prekriva stopala, ovaj statement model stiže s potpisom popularne poljske dizajnerice Magde Butrym, no nije novitet u Severininoj impresivnoj kolekciji u ormaru.

U prodaji su se nalazile po cijeni nešto višoj od tadašnjih pet tisuća kuna, a prvi put ih je obukla 2022. godine, u kombinaciji s crnom haljinom podjednako dramatičnog dizajna.

Dvije godine kasnije ovaj statement model nosi sa sofisticiranim komadima koji najbolje opisuju još uvijek popularnu estetiku tihog luksuza.

Sivom kompletu stvorenom od predimenzioniranog sakoa i vrućih hlačica pridružila je top u nešto svjetlijoj nijansi sive, dok je u rukama nosila najpoželjniji dodatak sezone - torbicu u bordo nijansi crvene.

Severinin model djelo je brenda The Row, najvećeg simbola estetike tihog luksuza na modnoj sceni, nosi naziv 'Sofia 10.00' i u prodaji je još uvijek dostupan po cijeni nešto manjoj od pet tisuća eura.

  • +4
Bordo torbice u stajlinzima street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial /Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia