moderna elegancija

Severina nije mogla proći nezamijećeno, no njezine čizme mnogima se neće svidjeti

27.09.2024 u 14:29

Bionic
Reading

Poznato je da naša pjevačica Severina svojim stajlinzima privlači pažnju gdje god se pojavila. Bilo da se radi o putovanju, odmoru, nastupu ili pak šetnji gradom, Severina jako dobro zna što joj pristaje

Jesen je stigla u grad, a još uvijek tople i sunčane dane naša pjevačica Severina iskoristila je za šetnju centrom grada. Tako je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija nastalih u blizini Markovog trga, a ti prizori nisu mogli proći nezapaženo.

Modna kombinacija koja privlači poglede

Na fotografijama Severina pozira u dojmljivoj modnoj kombinaciji, a u opisu objave je navela: 'Sve bliže Markovom trgu,' te dodala nasmiješeni emotikon. Obožavateljima nije trebalo dugo da je nagrade brojnim komplimentima i emotikonima srca.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Severina je inače ljubiteljica trendova i komada koji laskavo slave siluetu, a ovog puta pokazala je zanimljiv spoj poslovnog looka s romantikom. Izbor je tako pao na nježnu puder ružičastu suknju i odgovarajući sako te bijele čizme.

Basic komadi s efektnim detaljima

U osnovi jednostavnim i basic komadi efektnim detaljima podignuti su na višu razinu te kao stvoreni za privlačenje pažnje. Tako je puderasto ružičasta midi suknja, izrađena od mješavine svile/pamuka i lana, dizajn koji potpisuje Max Mara, predstavljena u slojevitom dizajnu s gornjim prozirnom slojem. Suknja, koja je na nekim on-line trgovinama već rasprodana, uparena s odgovarajućim sakoom istog dizajna. Model koji spaja moderan oversized i klasičan kroj također je bio prekriven gornjim, prozirnim slojem tkanine.

Čizme koje ne mogu proći nezapaženo

Dojmljivu kombinaciju upotpunila je jednako dojmljivim cipelama – modelom čizama koje se nose i za toplijih dana. Sportmaxove bijele, uske čizme koje sežu sve do koljena dolaze s potpeticom od vrtoglavih 9 cm i otvorenim prstima, a baš kao i suknja, već su rasprodana u online trgovinama.

PO pitanju ostatka stajlinga, Severina je zadržala minimalistički pristup – ispod sakoa nosila je basic bijeli top, spas svake kombinacije, a u ruci dragu joj Lady Dior prošivenu torbicu koju je nosila već više puta u elegantnim izdanjima, a posjeduje je u više boja.