vruće je u makarskoj

Za ovu haljinu je trebalo hrabrosti: Severina u čipki istaknula noge, ali pokazala i dekolte

13.08.2024 u 09:10

  • +12

Severina

Izvor: Cropix / Autor: Ivo Ravlic

Bionic
Reading

Severina žari i pali ovog ljeta na pozornicama diljem Jadrana, a osim glasom publiku ostavlja bez daha i stasom. Ovog puta je pažnju privukla čipkastom haljinom s hrabrim izrezima

Severina i ovo ljeto provodi radno te održava koncerte diljem hrvatske obale. Nakon Ploča, došao je red na koncert u Makarskoj, a ondje je u ljetnom kinu, sasvim očekivano, publici priuštila pravi spektakl.

Rokerski stil zamijenila je čipka

Užarena atmosferu dodatno je zagrijala i izborom stajlinga. Tako je nakon rokerskog stila, kojeg je pokazala u Pločama, gdje joj se na pozornici pridružila i Matija Vuica, Severina je posegnula za odvažnom haljinicom. Riječ je o haljini u potpunosti izrađenoj od čipke, kratkoj, uskoj i sa hrabrim prorezima.

Izazovna haljina za ljetni nastup

Uski kroj istaknuo je besprijekorni figuru 52-godišnje Splićanke, a poseban detalj činile su trake crnog materijala koje su slobodno padale i lepršale u donjem dijelu dajući dozu dramatičnosti.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Haljini s ugrađenim korzetom pridružila je i crne salonke otvorenih prstiju, i baš kao i uvijek, i ovog puta oduševila publiku.

dobar provod

Užarena atmosfera: Severina u rokerskom izdanju digla Ploče na noge

Pogledaj galeriju