chic i elegantno

Severina zna kako privući pažnju, a haljina kakvu nosi svidjela se i Kate Middleton

07.10.2024 u 20:06

Bionic
Reading

Bilo na pozornici, crvenom tepihu ili šetnji gradom, naša pjevačica Severina ne može proći nezapaženo. Ovog puta pažnju je privukla damskim stajlingom koji je prošetala zagrebačkim ulicama

Sve što odjene Severina dospije u centar pažnje, a kada je riječ o haljini koja kombinira ženstvenu eleganciju i zavodljiv chic, to je trenutak koji ne može proći nezabilježeno.

Damski look i haljina za privlačenje pogleda

Severina je tako na svom Instagram profilu objavila niz fotografija snimljenih na zagrebačkim ulicama, a za jesensku šetnju odabrala je haljinu koja nije mogla proći nezamijećeno. Košulja haljina midi kroja s kopčanjem gotov čitavom duljinom bio je sjajan spoj sofisticirane elegancije i svakodnevnog chica.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

'Sunce je žuto, a haljina je blu...', napisala je Severina uz objavljene fotografije, a njezinim brojnim obožavateljima i pratiteljima nije trebalo dugo da je pohvale i udijele joj komplimente. Između niza emotikona srca, mnogi su zaključili da Severina izgleda sjajno, a posebno se izdvajao jedan komentar. 'Ovakvo tilo i glava, više se neće rodit, pa ti si lipa i zgodnija i od Merlinke i svih glumica i pjevačica, sve je kod tebe pogođeno kao da te je radila robotska inteligencija,' napisala je jedna pratiteljica.

Alessandra Rich haljina

Inače, dizajn haljine u kojoj je Severina još jednom privukla sve poglede na sebe potpisuje Alessandra Rich, talijanska dizajnerica s londonskom adresom. Midi kroja, s dugim, lagano puf rukavima, naglašenim ramenima te plisiranom suknjom, ova haljina izrađena u potpunosti o svile ističe se detaljima u vidu velike bijele kragne i remena u struku.

Popularan dizajn

Haljine Alessandre Rich, tako retro i chic, često ukrašene s printom točkica ili istaknutim, okruglim gumbima, bile su veliki hit 2019. godine. Tada su ih nosili gotovo svi, Pippa Middleton, Courtney Love i Melania Trump, a stekla je poklonice i u Lijepoj Našoj, pa smo tako u njezinim ženstvenim haljinama. Nosila ih je Nina Badrić, ali i Severina.

Voli je i Kate Middleton

No, najviše slave ovoj dizajnerici donijela je Kate Middleton koja je njezine kreacije nosila u brojnim prigodama, često posežući za modelima s printom točkica. A haljinu s kragnom, krojem tako sličnoj ovoj Severininoj Kate je nosila 2019. godine prilikom posjete Bletchley Parku, a njezin damski look svi još jako dobro pamte.

A jednako dobro ostat će upamćen i ovaj Sverinin, prošetan ulicama Zagreba. Uz plavu haljinu cvjetnog uzorka u žutoj boji i s bijelom kragnom, nosila je bijele sandale špic vrha te omiljenu joj damsku Lady Dior torbicu u crnoj boji.

  • +5
Plisirane suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo