tabu tema

Jelena Rozga konačno progovorila o odnosu sa Severinom

21.09.2024 u 08:13

Bionic
Reading

Godinama se već priča o neobično lošem odnosu Severine i Jelene Rozge. Iako su obje Splićanke te dijele ljubav prema dalmatinskim guštima i načinu života, glazbenice već desetljećima nismo vidjeli zajedno

Više godina već se šuška o odnosu dvije popularne Splićanke. Severina i Jelena Rozga na našoj su sceni već više desetljeća, a kroz sve to razdoblje održale su se na vrhu glazbene domaće scene. Međutim, nije tajna da dvije glazbenice nisu baš u najboljim odnosima.

Kako je otprije poznato, dvije su Splićanke bile u bliske početkom 2000-ih, no negdje je 'puklo' kada je Jelena Rozga odlučila napustiti Tončija Huljića i Magazin te glazbenice više nisu viđene u istom društvu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Ipak, točan razlog svađe nikad se nije saznao, a dvije su Splićanke zadržale svoje razmirice za sebe nikad ne blateći jedna drugu preko medija. Neobično za naše prostore, Severina i Jelena od cijele priče nisu radile veliku famu niti pokušavale tom temom dobiti neke dodatne poene kod publike.

Budimo iskreni, dodatni poeni ovim dvjema glazbenicama nikad nisu ni bili potrebni jer su već godinama scenom poznate kao autorice najvećih domaćih hitova uz koje se i pleše, ali i plače.

Jelena Rozga s poštovanjem govori o Severini

U nedavnom intervjuu za bosanske medije, Jelena Rozga odgovorila je na pitanje o Severini zadržavši dostojanstvo i pruživši primjer drugima.

'Naravno da je napuhano to sve', komentirala je Rozga natpise da je sa Severinom u lošim odnosima dodavši: 'Ja sam sa svim svojim kolegama u odličnim odnosima.'

@klixportal

Splitska pjevačica o glasinama da je u svađi sa Severinom

♬ original sound - Klix.ba

'Svak' radi svoj posao na svoj način. Ja se u nikog ne diram. Poštujem svakog i to je to', zaključila je glazbenica koja se nekoć bavila baletom.

Podsjetimo, popularna je glazbenica ovog ljeta otkrila da više nije 'solo igračica'. Iako o ljubavi ne govori često, ovaj put je priznala kakav treba biti Rozgin partner i koje vrline traži u ljubavi.

  • +5
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL