DALA JOJ SE U RUKE

Severina ošišala Matiju Vuicu: 'Znači, sinoć smo piletinu njima rezali?'

10.09.2024 u 08:47

Bionic
Reading

Naša pjevačka zvijezda svoje je fanove oduševila ne pjesmom, nego frizerskim umijećem. Njezina prijateljica Matija Vuica bila joj je 'mušterija'. Dizajnerica joj toliko vjeruje da se u potpunosti prepustila Severininom šišanju - kuhinjskim škarama

Duhoviti video u kojem skraćuje kosu Matiji Vuici, Severina je pokazala svima objavivši ga na Instagramu.

'Matiju Vuicu sam ošišala, a sve magarce i ovce prešišala... Beeee!' napisala je Severina na Instagramu uz snimku nastalu na nesvakidašnjem mjestu za 'frizeraj', u hladu ispod masline, pored crkve, pod kamenim zidom.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Super su se zabavile

Severini nisu ni trebale profesionalne škare, nego se poslužila onim kuhinjskim. Uzela je Matijinu kosu u ruke i počela rezati. 'Znači, sinoć smo piletinu njima rezali?' zanimalo je Matiju. 'Pa tako nešto, i plastične vrećice smo rezali', odgovorila joj je Severina i dala joj odrezani dio kose u ruke, kojim je dizajnerica oduševljeno počela mahati.

'Ajme, kako ti je lijepa kosa, zašto sam te ošišala', upitala se Severina pa Matiju upozorila da se ne pomiče na stolici. U šali je dodala da otvara salon te da je Matijin frizer Martin izgubio posao. Na kraju je zapjevala pjesmu 'Genije' glazbene dive Josipe Lisac, a Vuici poručila da će biti jako zadovoljna novom frizurom.

  • +3
Severina i Matija Vuica Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Severina i Matija su dug niz godina dobre prijateljice. Pjevačica često odijeva Matijine kreacije te je više puta nosila i njezine revije. Dizajnerica je bila zaslužna i za spektakularnu Severininu vjenčanicu kad se udavala za Igora Kojića.

'Dosta me haljina obilježilo tijekom karijere, ali vraćam se na Severinu koja je prije 20 godina nosila jednu od mojih prvih revija, a da se nismo ni znale i promovirala me kada mi je to bilo potrebno. Ono što me obilježilo - njezina je vjenčanica vrh moje karijere', ispričala je Matija ranije za tportal.