već je kupila avionsku kartu

Severina opet putuje preko Srbije: 'Koncert će se održati i biti spektakularan'

27.08.2024 u 10:59

Bionic
Reading

Nakon što je proteklog vikenda doživjela veliku neugodnost na hrvatsko-srpskoj granici na kojoj je privedena, Severini se sprema novo putovanje preko srpske granice

Severina u srijedu 28. kolovoza u Krivoj Palanci u Makedoniji drži koncert, a gradonačelnik Saško Mitovski pojasnio je da incident neće utjecati na dolazak pjevačice u zemlju, jer je već kupila avionsku kartu.

'Nesretna situacija o kojoj se danas piše u regiji neće utjecati na dolazak Severine u Krivu Palanku. Već ima rezervaciju za avionsku kartu i dolazi u srijedu oko 16 sati. Nalazit će se u parku Ginovci, sve je spremno za njen dolazak. Nije bilo posebnih zahtjeva, sve je uobičajeno kao i kod drugih glazbenih zvijezda koje su nas posjetile', rekao je za 'Fokus' i dodao:

Severina nastupa u Makedoniji

'Mi, kao dobri domaćini, pobrinut ćemo se da ona osjeti gostoprimstvo naših ljudi. Njen bend trebao bi stići dan prije nje, odnosno svirači će već sutra biti u Palanci. Koncert će se održati i bit će spektakularan.'

  • +12
Severina Izvor: Cropix / Autor: Ivo Ravlic

Podsjetimo, naša je glazbenica je u nedjelju navečer krenula u Srbiju, no na granici ju je dočekala srpska policija te ju je privela zbog 'spornih izjava'. Iako je Severina kasnije ipak puštena u susjednu nam državu, na kojoj je trebala pjevati na proslavi 18. rođendana, odlučila se vratiti u Hrvatsku.

Po dolasku je u oštrim tonovima osudila sporan događaj te jasno dala do znanja da se u ovu zemlju neće vraćati dokle god je Aleksandar Vučić na vlasti, a kasnije se izravno obratila i pratiteljima na društvenim mrežama.

  • +23
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj

'Nemojmo, molim vas, sada vraćati istom mjerom. Pustite moje kolege iz Srbije da i dalje nesmetano dolaze i rade u Hrvatskoj. Suradnja u kulturi ne smije stati, ekonomija je ionako nezaustavljiva. Jedino tko od ovoga može profitirati su isključivo političari i njihova kamarila', između ostalog je poručila Severina.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević