privedena na granici

Severina poslala jasnu poruku nakon privođenja: 'Ne uzvraćajmo istom mjerom'

26.08.2024 u 17:41

Bionic
Reading

Hrvatska pjevačica Severina sinoć je privedena na srpskoj granici zbog 'spornih izjava' koje je davala u javnosti, a nakon što je puštena, odlučila se vratiti u Hrvatsku

Severina je po dolasku u Hrvatsku potvrdila je da ju je sinoć dočekala neugodna situacija na Bajakovu te izjavila da neko vrijeme ne planira putovati u tu državu.

Sada se oglasila i na društvenim mrežama kako bi se osobno obratila pratiteljima užasnutima ovim događajem.

'Poziv našim graničnim policajcima i policajkama. To što mi se dogodilo, ne želim da se ikad ikome ponovi. Zbog slobode mišljenja i govora, zbog nas, naše djece, zbog toliko ljubavi koja putuje dnevno preko naših granica... Tu smo, jedni i drugi i jedni za druge. Ajmo curice, ajmo dječaci, studenti i đaci, policajci... Posebno granični', napisala je i dodala:

  • +7
Severina u Virovitici Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

'Nemojmo, molim vas, sada vraćati istom mjerom. Pustite moje kolege iz Srbije da i dalje nesmetano dolaze i rade u Hrvatskoj. Suradnja u kulturi ne smije stati, ekonomija je ionako nezaustavljiva. Jedino tko od ovoga može profitirati su isključivo političari i njihova kamarila.'

Poruke podrške ne prestaju stizati

'Hvala svima na podršci, hvala na brojnim porukama, koje ne stižem ni pročitati, a kamo li objaviti. Najviše ih je iz Srbije: Beograda, Novoga Sada, Šapca, Rume, Pazara, Čačka, Niša, Loznice... Isprika onima koje sam izostavila, ispunili ste moje srce. Svi pišete isto: 'Srbija nije Vučić, Srbija smo mi', napisala je, između ostalog, pjevačica, a cijelu objavu pročitajte ovdje.

  • +12
Severina Izvor: Cropix / Autor: Ivo Ravlic

Ranije je opisala kako je izgledalo ispitivanje te poručila da se u Srbiju ne vraća dok je Aleksandar Vučić na vlasti.

U međuvremenu je dobila brojne poruke podrške, među kojima je i ona pjevačice Konstrakte koja je na Instagram Storyju, uz emotikon srca, napisala kako Severina 'lijepo priča', a komentar je potom podijelila splitska pjevačica.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević