dali si novu šansu?

Novo poziranje s bivšim: Indira Levak u zagrljaju s Miroslavom, skupa su na putovanju

29.09.2024 u 14:30

Bionic
Reading

Mnogi su se iznenadili kad su krajem srpnja čuli da se pjevačica i poduzetnica Indira Levak rastaje od supruga Miroslava Levaka nakon 11 godina braka. Sada su pak iznenađeni Indirinim fotografijama s bivšim suprugom na društvenoj mreži

Kako se može vidjeti po posljednjoj objavi, Indira Levak je s bivšim suprugom Miroslavom Levakom posjetila Svetište Gospe Lurdske u Lourdesu gdje su pozirali ispred kipa Gospe Lurdske.

Ima onih koji su uvjereni da se pomirila s Miroslavom, no pjevačica je najavila da će ostati prijatelji u službenoj objavi o razvodu koju je svojevremeno podijelila u priči na društvenim mrežama. Sad se može vidjeti kako to izgleda.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Naime, prije nekoliko dana skupa su pozirali s punom motorističkom spremom pored motora, a sad su očito stigli na odredište kud su se uputili. 'Ne obećajem da ću te usrećiti na ovom svijetu, nego na onom drugom', stoji u opisu novih zajedničkih fotografija.

Nema komentara

Pjevačica nije odgovorila pratiteljima koje je zanimalo je li se pomirila s Miroslavom no nije nemoguće da bivši supružnici ostanu u dobrim odnosima nakon razvoda. Primjera za to na domaćoj i stranoj sceni je mnogo.

nekad i sad

Indira Levak je proslavila 51. rođendan: Pogledajte kako se mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju