razvodi se od miroslava

Indiri Levak ovo je drugi razvod: Bivši suprug promijenio ime i oženio Trumpovu suradnicu

22.07.2024 u 17:51

Bionic
Reading

Bivša članica grupe Colonia bila je u braku s Narcisom od 2000. do 2010. te s Miroslavom od 2014. do 2024. godine

Indira Levak u više je navrata tijekom proteklog desetljeća naglašavala kako je Miroslav njen najbolji prijatelj, pouzdan poslovni partner, omiljeni 'psiholog' i genijalan suprug, u čijem je društvu uvijek izgledala zadovoljno i sretno. No, zajedničkom bračnom putovanju danas je došao kraj.

Poznata domaća pjevačica vijest je objavila putem Instagram storyja te šokirala obožavatelje koji kraj braka ničime nisu mogli naslutiti. Naime, samo par mjeseci ranije, par je otvorio studio dizajnerskog namještaja te u zajedničkom poslovnom pothvatu djelovao zavidno skladno.

Indira je u današnjem obraćanju otkrila kako će prijatelji i poslovni partneri biti i dalje, ali i da je nakon 11 godina vezi došao kraj, a nakon istog broja godina kraj je došao i njenom prvom braku s Narcisom Mujkićem.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Indira Levak bila je u braku s Narcisom Mujkićem

S njime je, naime, pjevačica uplovila u bračne vode 2000. godine, manje od 12 mjeseci nakon što su se upoznali u Makarskoj, a nakon razvoda, Narcis je svu krivicu preuzeo na sebe:

'Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikada nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam', progovorio je tada za Extru.

'Kad bih rekla jednu ružnu riječ o Narcisu, rekla bih ustvari ružnu o sebi. Brak s Narcisom bio je moj izbor, moja promišljena odluka, donesena s ljubavlju', rekla je Indira za Studio 2013. godine.

Oženio Senadu Adžem i promijenio identitet

Njen bivši suprug odselio se u Chicago s bivšom plesačicom Colonije Sarom Dobranić, koja mu je rodila kćer Reu Željku. Kasnije se saznalo da je ovoj vezi došao kraj je Narcis stupio u ljubavni odnos s proslavljenom agenticom nekretnina Senadom Adžem, koja je radila i za Donalda Trumpa.

Zanimljivo, tada se odlučio i na promjenu imena koje sada glasi Marcus Schweitzer, piše Imperijal.net. Pod tim je imenom oženio Senadu, ali i postao direktor u njenoj kompaniji. Uz se bavio i menadžmentom te ostvario uspjeh osnivanjem MMA Management LLC tvrtke koja se bavi zastupanjem profesionalnih boksača.

Prvog supruga Indire Levak prate i kontroverze poput nekolicine prometnih prekršaja, među kojima je i onaj za vožnju u nedozvoljenoj brzini zbog kojeg je pravna služba SAD-a pokrenula krivični postupak protiv njega.

Skladan brak s Miroslavom

S druge strane, brak s Miroslavom Indiri je donio spokoj, optimizam, sreću, pa iako je njemu sada došao kraj, čini se kako se prijateljstvo i skladan odnos imaju velike šanse nastaviti i dalje.

  • +3
Indira i Miroslav Levak Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Ako znate što je kompromis i imate zajedničke ciljeve, onda nikada nema problema. Zapravo je blagoslov imati partnera koji ti je podrška u svim segmentima života', rekla je za tportal o svom braku Indira 2018. godine, a nešto ranije saznali smo i čime je osvojila Miroslava:

'Osvojila me prekrasnom energijom, šarmom i otvorenošću. To je žena koja ima srce za svakog čovjeka, a ja se nadam da sam našao mjesto koje zauzima jako puno prostora u njenom srcu.'

Drugi razvod Indire Levak

Podsjetimo, Indira je danas objavila kako je s Miroslavom donijela zajedničku odluku o razvodu.

'Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu', napisala je u storyju na Instagramu domaća zvijezda i poručila:

svestrana glazbenica

Indira Levak otvorila studio dizajnerskog namještaja, pala je i pjesma

Pogledaj galeriju

'Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati.'