prava ljepotica

Rijetko pojavljivanje s kćeri: John i Ella Bleu Travolta ukrali svu pažnju

20.10.2024 u 15:41

Bionic
Reading

Holivudski glumac John Travolta stigao je na svečanost Academy Museum Gala u najljepšem društvu. Ruku pod ruku došao je sa kćeri Ella Bleu koja se u javnosti rijetko pojavljuje

Modno usklađeni John Travolta i njegova mezimica Ella Bleu Travolta na svečanosti su se družili s Umom Thurman i Quentinom Tarantinom. Ella je inače velika obožavateljica čuvenog redatelja, a posebno njegovog kultnog filma 'Pulp Fiction'.

Stopama slavnih roditelja

Ella Bleu odlučila je slijediti stope svojih roditelja te je dobila glavnu ulogu u filmu 'Get Lost'. Svoju prvu filmsku ulogu ostvarila je 2009., u filmu 'Stari frajeri', u kojem je kao djevojčica glumila uz svoje roditelje, a deset godina kasnije, točnije 2019., ponovno je glumila uz slavnog tatu, u filmu 'The Poison Rose'. Talentirana je i za glazbu te je2022. predstavila svoj prvi singl, 'Dizzy'.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Glumac se sa svojom kćeri rijetko pojavljuje u javnosti, ali često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Prisjetimo se, osim Elle Bleu, slavni glumac ima sina Benjamina. Najstariji sin Jett koji je cijeli život imao zdravstvenih problema, preminuo je 2009. godine, kao 16-godišnjak. Tijekom obiteljskog putovanja na Bahame udario je glavom o kadu i doživio napadaj. Obitelj se s njegovom smrću nikad nije pomirila.

Supruga Kelly Preston, s kojom je bio u braku od 1991. godine (upoznali su se 1989. godine na snimanju filma 'Stručnjaci') umrla je 2020. izgubivši bitku s rakom u 57. godini života. Kad je preminula izjavio kako je siguran kako nikada više neće voljeti neku ženu, a njegova mala obitelj još se čvršće povezala. 'Osigurat ću budućnost svojoj djeci i pomoći im da se u životu bave onime što žele. To sada radim s Ellom i njezinom filmovima, učim je svemu u toj profesiji', poručio je ranije.

John i Ella Bleu Travolta Izvor: Profimedia / Autor: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia