EKIPA PULP FICTIONA

Na ovaj se selfie čekalo punih 30 godina i jedno je sigurno - vrijedilo je!

21.10.2024 u 20:45

Bionic
Reading

Zahvaljujući Academy Museum Gala događanju, održanoj proteklog vikenda u Los Angelesu, ekipa kultnog 'Pulp Fictiona' ponovno se našla u isto vrijeme na istom mjestu i oduševila sve

Točno 30 godina prošlo je od premijernog prikazivanja kultnog filma 'Pulp Fiction', koji je i danas jedan od onih filmova kojeg morate pogledati. Quentin Tarantino tada je okupio zvjezdanu ekipu, a ples Johna Travolte i Ume Thurman i danas se rado imitira.

A upravo je ta ekipa stigla na ovogodišnji Academy Museum Gala u Los Angelesu i sjela zajedno za stol. A kako bi to bio uistinu trenutak za pamćenje - okinuli su i selfie.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Travolta je stao u sredinu, dok mu je s jedne strane bio Tarantino, a s druge lijepa Uma koja se uhvatila mobitela kako bi ovjekovječila ovaj posebni trenutak.

Sam film postigao je neviđeni uspjeh sa zaradom većom od 200 milijuna dolara samo zahvaljujući kino blagajnama, dok je u isti Tarantino uložio budžet nešto veći od 8 milijuna dolara. Nagradila ga je i struka, pa osim Oscara za najbolji scenarij, 'Pulp Fiction' je osvojio i Zlatnu palmu na Filmskom festivalu u Cannesu 1994. godine.

Ekipa 'Pulp Fictiona' Izvor: Profimedia / Autor: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Inače, ekipa se okupila na ovom događanju zbog velikog priznanja kojeg je dobio Tarantino. Naime, redatelj je nagrađen s Luminary Award, a riječ je o nagradi koja se dodjeljuje umjetnicima koji su pridonijeli proširenju kreativnih mogućnosti kinematografije. Nagradu mu je dodijelio sam Travolta, koji je javno nahvalio svog prijatelja.

Pulp Fiction ples Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube